Šport > Nogomet
354 ogledov

Trener Mure: "Španski sodnik nas je ubil!"

Ante Šimundža
Slovenski prvaki so se po porazu proti Sturmu morali zadovoljiti s Konferenčno ligo.

V četrtek zvečer je soboška Mura v Gradcu klonila proti Sturmu z 2:0 in se s skupnim izidom 5:1 poslovila od Lige Evropa. Aktualni slovenski prvaki so večjo priložnost za presenečenje zapravili že v Fazaneriji, na Štajerskem pa so imeli tudi nesrečo.

V zgodnji fazi drugega polčasa je španski sodnik José María Sánchez prestrogo izključil Matica Maruška in Prekmurcem otežil delo. Slovence je jezil tudi z nekaterimi drugimi odločitvami.

Sturm Graz NŠ Mura Brez možnosti Šport Muraši se bodo morali zadovoljiti s konferenčno ligo

"Vse skupaj me žalosti. Delati analizo po tem dvoboju je nepošteno do nas. Mislim, da je bil sodnik najslabši na igrišču. Z izključitvijo našega igralca je popolnoma ubil tekmo. Zato jo je težko analizirati," je po tekmi bentil trener Mure Ante Šimundža. 

"Sem zelo ponosen na fante. Zelo sem ponosen na vseh osem kvalifikacijskih preizkušenj, na katerih smo se predstavili v dobri luči in si zagotovili jesen v Evropi," je dodal vodja soboškega strokovnega štaba.

Mura bo kot drugi slovenski klub po Mariboru uživala v evropski jeseni. Žreb skupinskega dela Konferenčne lige bo ob 13.30 v Carigradu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice