Šport > Nogomet
4014 ogledov

Vdrl v mladinski center in divje razbil drage avtomobile

Trigoria AS roma Reševalni pas/Twitter Vhod v center Trigoria.
V ponedeljek zvečer je oče znanega nogometaša povsem izgubil živce.

AS Roma v letošnji sezoni ni igrala najbolje v Serie A, tudi na račun poškodb. Po izpadu v polfinalu Lige Evropa je na dan prišla še vest, da bo po koncu tekmovalnega obdobja trenerja Paula Fonseco zamenjal njegov sloviti rojak José Mourinho.

José Mourinho AS Roma sladoled Foto Šport Mourinho po grafitu dobil še sladoled. Uganete okus?

V ponedeljek zvečer pa je v "večnem mestu" prišlo do incidenta. Malce po 19. uri je v trenažni center Trigoria, v času treningov mlajših kategorij "sinov volkulje", vdrl pobesneli moški, oblečen v trenirko ligaškega tekmeca Sassuola.

Kot poročajo italijanski mediji, je šlo za Emiliana Scamacco, očeta Gianluce Scammacce. Slednji je mladi italijanski reprezentant, igral je tudi na nedavnih tekmah evropskega prvenstva v Sloveniji. Leta 1999 rojeni napadalec je bil sprva član Lazia, leta 2012 je prestopil v vrste Rome ter tam ostal do 2015 in selitve v PSV Eindhoven.

Gianluca Scamacca Genoa | Avtor: Epa Epa

Na Nizozemskem Gianluca (na zgornji fotografiji) ni dobil prave priložnosti in odkupil da je Sassuolo. Ta ga je posodil v Genoo, kjer je soigralec Mihe Zajca. V letošnji sezoni, ki jo bodo Ligurijci sklenili z zanesljivim obstankom, je na šestindvajsetih tekmah zabil osem golov.

Zanekrat ni znano, ali je zdaj že precej oddaljena sinova preteklost v dresu Rome razlog za izbruh nogometaševega očeta. Emiliano Scamacca je na prizorišče prišel s kovinsko palico in se lotil prestižnih avtomobilov v lasti klubskega menedžmenta.

Po poročanju Gazzette dello Sport je razbil jeklene konjičke enega od trenerjev Morgana de Sanctisa, generalnega direktorja Tiaga Pinta in športnega direktorja Maurizia Lombarda.

Rožnati časnik je dodal, da je po neizbežni aretaciji, ki je sledila prihodu policistov, starejši Scamacca nadaljeval z žaljenjem in besnenjem. Njegove glasne grožnje so sceno zmotile do te mere, da so morali Romini mladci in mladenke prekiniti treninge.

Napoli Serie A Šport Napoli ponovno porinil Juventus izven Lige prvakov

Članska ekipa Rome bo v nedeljo sklenila sezono z gostovanjem pri Spezii, Genoa se bo odpravila na Sardinijo in se pomerila s Cagliarijem, Sassuolo pa se bo na svoji zelenici udaril z Laziem. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice