Šport > Nogomet
643 ogledov

Z beograjskega splava v zapor

Aleksandar Prijović Epa
Reprezentančni nogometaš je sprva dobil kazen hišnega pripora, a je ni spoštoval.

V Švici rojeni srbski nogometni reprezentant Aleksandar Prijović je aprila dobil kazen hišnega pripora, potem ko je v družbi z znanima pevcema Mitrom Mirićem in Radišem Trajkovićem Đanijem kršil popolno prepoved javnega zbiranja v Srbiji.

V času hišnega pripora je Prijović lahko za šest ur, ob določenih terminih, zapustil domovanje. Toda to za 30-letnika očitno ni bilo dovolj.

V sredo se je podal na koncert še ene pevke - Aleksandre Živojinović, poroča Kurir. Dogodek se je odvil na enem od dobro znanih beograjskih splavov.

Glede na zakonodajo bi moral Prijović po kršenju hišnega pripora na prestajanje zaporne kazni. "Sodnik bo izdal tiralico za njim in zahteval, da preostanek kazni preživi v zaporu," je za omenjeni srbski medij dejal odvetnik Nebojša Perović.

Prijović je kariero začel v St. Gallenu, nato pa bil član Parme, Derby Countyja, Siona, Djurgårdensa, Bolusporja, varšavske Legie in solunskega Paoka. Trenutno je član Al-Ittihada.

luka jović Škandal Šport Resnica prišla na dan: Jović si je vse izmislil, pri Realu znoreli

Prijović pa ni edini nogometni zvezdnik, ki so ga v Srbiji ujeli pri kršenju ukrepov za zajezitev covida-19. Pod hudi9mi kritikami oblasti in javnosti se je znašel tudi član madridskega Reala Luka Jović.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice