Šport > Nogomet
25283 ogledov

Zahović: Nočemo ga več, tudi če pride zastonj

Zlatko Zahović
Športni direktor Maribora se je odzval na govorice o pestrem dogajanju na nogometni tržnici.

Slovenski državni prvak je med zimskim prestopnim rokom zelo dejaven na nogometni tržnici. Mariborske vrste je med drugimi okrepil 27-letni Kassim Doumbia, branilec z Malija, ki ima belgijski potni list. 

V prihodnje bo v vijoličastem dresu igral tudi 24-letni Saša Ivković, ki se na Ljudski vrt seli iz Voždovca in je bil v jesenskem delu izbran v idealno enajsterico prve srbske lige.

Mariborčane je okrepil tudi 23-letni vratar Kenan Pirić, ki je z vijoličastimi podpisal triletno pogodbo, ekipi pa se bo pridružil po koncu letošnje sezone.

Ljudski vrt je med zimskim prestopnim rokom zapustil 24-letni Jean-Claude Billong, ki je okrepil italijanskega prvoligaša Benevento. Mariborčani so zanj prejeli dva milijona evrov odškodnine.

Kljub pestemu dogajanju pa Maribor še naprej obkrožajo govorice o dogovorih s številnimi drugimi nogometaši, kar je v pogovoru za Ekipo24 demantiral športni direktor Zlatko Zahović.

"Nočem, da smo balon za napihovanje cen posameznih igralcev, ki bi jih potem nekdo preplačal. Zlasti poročanje medijev v BiH je bilo v zadnjem obdobju v glavnem neresnično. V 99-odstotkih so ponujali laž," je za Ekipo povedal Zahović.

Prav v BiH ostaja tudi nesojena okrepitev slovenskega prvaka, ki si je dolgo prizadeval v štajersko prestolnico pripeljati 19-letnega vezista Zrinjskega Marijana Ćavarju.

Zlatko Zahović Zvišal ponudbo Šport Zahović se ne pusti kar tako odgnati

Čeprav je bosanski prvak igralca spodbujal k selitvi in mu v nasprotnem primeru celo grozil s kaznijo, je dogovor padel v vodo. Zdaj je zgodba nepreklicno zaključena, je zatrdil Zahović in istočasno zanikal, da je zavrnil ponudbo za prestop Jasmina Mešanovića.

"Ni res, da bi zavrnil kakršnokoli ponudbo za Jasmina Mešanovića. Še manj, da sem zavrnil 1,5 milijona evrov odškodnine, prav tako je že jasno, da Marijana Ćavarja ne bo k nam. Ne želimo si ga več. Niti zastonj," je pojasnil športni direktor.

Komentarjev 4
  • matermila 18:44 15.januar 2018.

    MB ne govorit več o milijonih,se bo olimpiji scufalo.

  • Avatar olor
    olor 14:18 15.januar 2018.

    Prav ostuden ta ta ZahoviĆ.

  • Yowie 14:00 15.januar 2018.

    Pravilno. Nogometaša s takšnim odnosom do kluba ne bi imel za nobeno ceno!

Sorodne novice