Šport > Nogomet
1062 ogledov

Zaradi te izjave "počilo" med Kloppom in Manejem! Senegalec celo pred odhodom

Sadio Mane in Jürgen Klopp Profimedia
Veliki zvezdnik Liverpoola naj bi bil besen na svojega trenerja.

Po pisanju slovitega France Footballa naj bi bil napadalec Liverpoola Sadio Mane besen na svojega trenerja Jürgena Kloppa, ker ga ta ni podprl v izboru za najboljšega nogometaša na svetu, temveč je svojo podporo namenil branilcu Virgilu van Dijku.

Po navedbah slovitega francoskega medija naj bi bil prav spor s Kloppom glavni razlog za vsa glasnejša ugibanja o Manejevi selitvi z Anfielda. Kot najverjetnejša nova destinacija Senegalca se tako omenja Real Madrid.

"Rekel sem vsaj 500.000-krat, da je Lionel Messi najboljši nogometaš, katerega sem kdajkoli gledal. Na začetku življenja sem sicer videl predstave Franza Beckenbauerja ter Diega Maradone, toda raje gledam Messija. Ne vem, kako bi se sicer ta dva znašla v sodobnem nogometu. Verjetno odlično, toda Messi je tu in osvojil je že šest Zlatih žog. Cristiano Ronaldo je tudi odličen, osvojil jih je kar pet. Toda po pravici povedano se ne spomnim, da bi kakšen izmed obrambnih igralcev kdaj odigral boljšo sezono, kot jo je Virgil. Zato se mi zdi pošteno, da bi Zlato žogo osvojil van Dijk," je decembra izjavil menedžer Redsov.

Prenosi na Sport Klub:

ePremier League, od torka do sobote

Digital Swiss, od srede do nedelje

Senegalcu pa očitno ni najbolje sedlo, da ga v izboru za najboljšega nogometaša na svetu njegov trener ni niti omenil, pa čeprav je imel za seboj odlično sezono in je na koncu tudi v glasovanju za Zlato žogo pristal na sicer izjemnem četrtem mestu, bil pa je izbran tudi za najboljšega afriškega nogometaša leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice