Šport > Nogomet
4795 ogledov

Zaslužil milijone, zdaj zaradi dolgov ob vilo

Samuel Eto'o Profimedias
Nekdanji veliki zvezdnik ima težave na finančnem področju.

Nekdanji kamerunski reprezentančni napadalec Samuel Eto'o je ostal brez vile. To mu je odvzela banka, saj zvezdnik ni bil sposoben vrniti kredita, ki si ga je izposodil. Gre za znesek 4,5 milijona evrov.

Eto'o je v svoji uspešni karieri branil barve velikanov Real Madrida, Barcelone, Interja, Chelseja, v karieri pa je zaslužil milijone in milijone evrov. Med drugim je zaradi visoke plače nastopal tudi za nekaj časa pregrešno dragi ruski klub Anži Mahačkala, ki pa se je po nekaj letih brezglavega zapravljanja odločil za zmanjšanje proračuna, izpadel v drugo rusko ligo, se nato vrnil med elito in je v zadnjih letih nekje na robu novega izpada.

A tudi ruski milijoni, nekaj časa je sodil med najbolj plačane nogometaše na svetu, očitno niso bilo dovolj. Sedemintridesetletni Kamerunec verjetno tudi zaradi finančnih težav še vedno vztraja na svoji športni poti, trenutno je član turškega prvoligaša Konyaspora, kjer si garderobo deli tudi s slovenskim reprezentantom Nejcem Skubicem. Za slednjega se naj bi sicer zanimalo kar nekaj večjih evropskih klubov.

Odvzem vile pa ni edina težava, ki jo ima Eto'o. V Španiji je pod drobnogledom davkarjev, zaradi neplačanih davkov na nepremičnine naj bi bil dolžan tri milijone evrov.

Komentarjev 2
  • Charlotte_Savery 09:35 31.julij 2018.

    V tem mesecu sem na spletu delal 32458 $ in sem študent s polnim delovnim časom. Uporabljam spletno poslovno priložnost, o kateri sem slišal, in sem naredil tako veliko denarja. Zelo je prijazen do uporabnika in tako sem srečna, da ...prikaži več sem izvedela o tem. To, kar semm počel .... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com

Sorodne novice