Šport > Nogomet
190 ogledov

Zidane v težavah, zdaj se mu je pripetilo še to

zinedine zidane Epa
Real bo časa brez prvega moža na klopi.

Zinedine Zidane je v največjih težavah odkar sedi na klopi madridskega Reala. Pred dnevi je izgubil v šestnajstini kraljevega pokala, njegove izbrance je izločil tretjeligaš Alcoyano, pred tem je zasedbo iz glavnega mesta v polfinalu superpokala izločil Athletic Bilbao. Zidanu se je začel majati stolček, a sam po dveh hudih porazih pravi, da ne namerava odstopiti in da bo ekipo znova dvignil na pravo raven.

A zdaj je prišlo do nove težave. Pred sobotnim  ligaškim dvobojem z Alavesom so namreč pri Realu sporočili, da je moral sloviti Francoz v samoizolacijo, ker je bil pozitiven pri testu za koronavirus. Zaenkrat še ni znano, kao dolgo bo odsoten prvi mož na klopi Reala.

Real je v španskem prvenstvu na 18 tekmah zbral 37 točk in za mestnim tekmecem Atleticom zaostaja za sedem točk, ob tem je odigral tudi tekmo več. Tretja Barcelona je doslej vknjižila 34 točk. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice