Šport > Nogomet
23 ogledov

Zoran Mamić: "Konec je!"

Luka Modrić (Foto: Reuters) Reuters
Po poročanju angleških medijev naj bi Tottenham sprejel ponudbo za Luko Modrića s strani madridskega Reala. Odškodnina naj bi znašala 43 milijonov evrov. To je potrdil tudi Zoran Mamić.

Limonada z Luko Modrićem v glavni vlogi se očitno bliža koncu. Dosedanji klub hrvaškega vezista, Tottenham Hotspur, je po poročanju angleškega Suna namreč pristal na višino odškodnine, ki jo je ponudil španski prvak Real Madrid. Ta naj bi znašala 43 milijonov evrov, s to vsoto bi prestop Hrvata postal 16. najdražji v zgodovini nogometa.

Sedaj mora Luka le še uskladiti pogoje z madridskim klubom in se pridružiti novim soigralcem na pripravah v Los Angelesu. Očitno je klic Joseja Mourinha, ki ga je le-ta namenil predsedniku Spursov Danielu Levyju, le obrodil sadove.

Potrdil tudi Mamić

Novico je v nedeljo potrdil tudi Zoran Mamić, kontroverzni "šef" zagrebškega Dinama, ki se trenutno nahaja na dopustu na Hvaru. Novinarjem Jutranjega lista je dejal le: "Gotovo je!" (ali "Konec je!") Ta prestop bo Dinamu prinesel okrog 2,5 milijona evrov, saj tako določa pogodba, ki so jo Zagrebčani sklenili s Tottenhamom ob prestopu hrvaškega vezista v Premier league.

Komentarjev 2
  • bober123 20:25 29.julij 2012.

    Spoštovani, vaš komentar je bil zaradi neprimernosti izbrisan. Uredništvo zurnal24.si.

  • Bor Pirs 13:07 29.julij 2012.

    Spoštovani, vaš komentar je bil zaradi neprimernosti izbrisan. Uredništvo zurnal24.si.