Šport > Nogomet
4532 ogledov

Zvezdnika Tottenhama zasačili ob poljubljanju hčerke Pepa Guardiole

Dele Alli
Klubska pripadnost ju ni ustavila.

Angleški reprezentant in zvezdnik Tottenhama Dele Alli, ki sicer v celotni sezoni ni uspel zabiti ligaškega zadetka za londonsko ekipo, je očitno uspešnejši zunaj zelenic. Petindvajsetletnega nogometaša so takofotografirali v družbi najstarejše hčerke trenerja Manchester Cityja Pepa Guardiole, fotografije para pa so nato objavili pri mediju The Sun.

"Ni ju zanimalo, če ju kdo vidi. Vsi so ju lahko opazovali, a se nista pustila motiti," je za The Sun dejal neimenovani vir. Alli je sicer v znamem londonskem baru Cloud9 pristopil k dvajsetletni Mariji, sledil je kratek pogovor, nato pa se je začela izmenjava nežnosti. "Izgledala sta tako prisrčno, lahko bi bila mladoporočenca," pa je izjavila še ena očividka.

Alli je sicer od februarja samski, ko se je končala njegova burna zveza z modelom Ruby Mae, ki je poskrbela tudi za nekaj 'prelitega črnila' v otoških medijih.

Pep in Alli sta se sicer nazadnje na stadionu srečala v finalu ligaškega pokala, pred tremi tedni je Manchester City z 1:0 premagal Tottenham. Alli je v igro vstopil v 84. minuti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice