Šport
12977 ogledov

Novak razkril, kaj je ta stvar na prsih: "Največja skrivnost moje kariere!"

Novak Đoković Reševalni pas/Twitter
Po Đokovićevem nastopu v drugem krogu OP Francije so se številni spraševali, kaj je ta ploščica, ki je prilepljena na njegove prsi.

"To je največja skrivnost moje kariere," se je pošalil srbski teniški zvezdnik Novak Đoković, ko so ga po drugem krogu Roland Garrosa novinarji povprašali o skrivnostni ploščici, ki jo je imel tekom dvoboja prilepljeno na prsi.

Glede na to, da Đoković slovi po svojih številnih praznoverjih, so mnogi pomislili, da je zadeva povezana s kakšno izmed njegovih nevsakdanjih prepričanj.

"Kot otrok sem imel zelo rad Iron Mana, pa se sedaj pretvarjam, da sem on," je med smehom pojasnjeval eden izmed najboljših teniških igralcev sveta, ki mu očitno niso ušli komentarji, da se očitno igra Iron Mana, saj je imel slednji podobno stvar na svojih prsih.

"Moja ekipa ima na voljo neverjetno nanotehnologijo, ki mi pomaga, da dam na igrišču vse od sebe. Če ne bim imel tega, verjetno ne bi sedel tukaj," je nato pojasnil Đoković, ki je v minulih dneh že dvignil veliko prahu s svojim zapisom o Kosovu.

Teniški srbski zvezdnik se je sicer brez večjih težav prebil v tretji krog OP Francije, potem ko je s 3:0 (7-6 (2), 6-9, 6-3) premagal Martona Fucsovicsa. V naslednjem krogu mu bo stal nasproti Alejandro Davidovich Fokina.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
Sorodne novice