Šport
2354 ogledov

Športni direktor Jumbo Visme zavrnil navedbe Rogličeve izbranke

Primož Roglič Epa
Le še nekaj dni nas loči od vrhunca letošnje kolesarske sezone.

V soboto se bo v Nici začel letošnji Tour de France, udeležila se ga bo peterica slovenskih kolesarjev. Največ oči bo uprtih v Primoža Rogliča, enega glavnih favoritov za skupno zmago.

Zasavec jo je pred desetimi dnevi skupil ob padcu na predzadnji etapi dirke Critérium du Dauphiné in njegov nastop na Touru je postal vprašljiv.

Vse skupaj so močno začinile izjave njegove partnerke Lore Klinc, ki je na predstavitvi svoje knjige izrazila dvom o Rogličevem nastopu na dirki.

Primož Roglič in Lora Klinc Slovenija v šoku Šport Izbranka Primoža Rogliča potrdila to, česar smo se vsi bali!

Na njene besede, ki so jih povzeli številni evropski mediji, se je v torek odzval športni direktor moštva Jumbo Visma Merijn Zeeman.

"Lora je bila s Primožem, ko se ni počutil dobro, vendar pa zdaj že normalno sodeluje na naših treningih. Zahvaljujoč zdravstvenemu osebju lahko spet trenira in se je že vrnil na vrhunsko raven," je za belgijski medij Het Laatste Nieuws dejal Zeeman (na spodnji fotografiji skrajno desno).

Jumbo Visma | Avtor: Epa Merijn Zeeman (skrajno desno) je že zaključil z letošnjo francosko pentljo. Epa

Dodal je, da se je Roglič na ogledu trase 17. etape povzpel na prelaz Col de la Loze in s tem pokazal, da je pripravljen na izzive francoske pentlje.

Tour de France 2018 Kolesarstvo Šport Tour de France tudi z navijaškim pridihom

Poleg Rogliča bodo slovensko udeležbo na Touru dopolnili Tadej Pogačar (UAE Emirates), Jan Polanc (UAE Emirates), Luka Mezgec (Michelton-Scott) in Matej Mohorič (Bahrain-McLaren). 

Komentarjev 1
  • jj1 15:36 25.avgust 2020.

    Ta baba je mal fu...a

Sorodne novice