Šport
11687 ogledov

Slovenska zvezdnica ruskega velikana sprejela prelomno odločitev

Ana Gros Profimedia
Slovenka ne želi več igrati v Rusiji.

Potem ko je Rusija napadla Ukrajino, je s tem naletela na neodobravanje (večine) preostalega sveta. Iz vseh smeri dežujejo sankcije za Rusijo, proti vojni in napadu na Ukrajino pa so se opredelili tudi nekateri znani Rusi.

Predvem v športnem svetu smo bili priča, da največji ruski športni zvezdniki javno obsojajo vojno v Ukrajini, medtem ko vse več športnikov protestno zapušča ruske klube in z njimi predčasno prekinja pogodbe.

V Rusiji pa si med drugimi kruh služi tudi ena izmed najboljših rokometašic sveta, Slovenka Ana Gros, ki blesti pri moskovskem CSKA-ju, s katerim drži prvo mesto v zelo močnem ruskem državnem prvenstvu, v Krimovi skupini Lige prvakov pa si je izborila četrto mesto.

Potem ko je EHF (Evropska rokometna federacija) že do nadaljnjega izključila iz svojih tekmovanj vse ruske ekipe, pa je zdaj ruski velikan ostal še brez ene svojih glavnih igralk. Grosova se je namreč odločila, da zaradi ruskega napada na Ukrajino prekine vezi z Rusijo in zapusti CSKA.

"Naša izvrstna reprezentantka Ana Gros, ki se trenutno z reprezentanco pripravlja na nedeljsko povratno tekmo z Makedonkami, ni več članica moskovskega CSKA-ja. V luči trenutnih razmer v svetu se je odločila, da z ruskim klubom predčasno prekine sodelovanje," so namreč sporočili s Slovenske rokometne zveze in končali vsa ugibanja o usodi Grosove.

Komentarjev 2
  • Imelda_Wolff 11:01 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • leonardo 07:26 07.marec 2022.

    A Rusi fejst jokajo in moledujejo naj ostane?

Sorodne novice