Šport
41662 ogledov

Tadejeva izbranka z "ljubosumno" objavo zažgala splet, Pogi z epskim odgovorom

Tadej Pogačar in Urška Žigart Twiter
Tadej Pogačar in Urška Žigart sta s svojo komunikacijo preko socialnih omrežij dobro nasmejala svoje sledilce.

Slovenski kolesarski šampion Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) na novo izpisuje kolesarsko zgodovino. Potem ko je lani postal najmlajši zmagovalec Dirke po Franciji v zadnjih 116 letih, je v nedeljo dodal nov neverjeten mejnik, saj je postal še najmlajši kolesar v zadnjih 44 letih, ki mu je uspelo dobiti legendarno klasiko Liege-Bastogne-Liege.

Tadej Pogačar Spomenik Šport Nova velika slovenska zmaga na eni največjih dirk!

Pogačar pa ni le izjemen kolesar, temveč je tudi zelo prijetna oseba, ki si je v svetu kolesarstva ustvarila številna prijateljstva ter si prislužila tudi spoštovanje največjih rivalov.

Po nedeljski dirki je tako športni svet izjemno ganil trenutek, ko se je v cilju zmage skupaj s Slovencem veselil tudi eden izmed glavnih favoritov dirke, izjemni Avstralec Michael Matthews.

Kolesar ekipe BikeExchange zagotovo ni bil najbolj zadovoljen s komaj 19. mestom, saj bi mu profil trase moral zelo ustrezati, na omenjeni dirki pa je v preteklosti dosegel tudi že četrto mesto, a je bil v cilju vseeno presrečen za svojega prijatelja.

 

Zanimivo je, da sta Pogačar in Matthews spletla takšno prijateljstvo, čeprav nikoli nista bila del iste ekipe. Matthews je namreč pred vrnitvijo v avstralsko ekipo BikeExchange (nekdanja Orica) nastopal za ekipo Sunweba, medtem ko je Pogačar po odhodu iz Slovenije tekmoval le pod okriljem ekipe UAE Team Emirates.

A med omenjenima kolesarjema se je očitno vseeno spletlo veliko prijateljstvo, na katerega je s svojo objavo na socialnih omrežjih opozorila tudi Tadejeva izbranka Urška Žigart, ki prav tako kot Matthews nastopa za ekipo BikeExchange.

Urška se je preko Twitterja ob fotografiji objetih Michaela in Tadeja pošalila, da se boji, da očitno sploh ni Pogačarjeva najljubša članica ekipe BikeExchange.

Ni bilo dolgo treba čakati na naravnost epski odgovor Pogačarja, ki je svoji Urški med smehom odgovoril, da je zelo tesno. Pogi zadnje čase resnično blesti... Tako na kolesu, kot na Twitterju!

Komentarjev 1
  • Avatar crusader666
    crusader666 10:29 27.april 2021.

    Da ni mogoče, Pogaćar toplovodar??

Sorodne novice