Šport
10674 ogledov

To naj bi bil Đokovićev megaprojekt na Jadranu, vreden 300 milijonov evrov!

Novak Đoković Epa
Srbski teniški igralec namerava postaviti luksuzno letovišče na črnogorski obali.

Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković naj bi po pisanju črnogorskih Vijesti nameraval kupiti veliko področje v Budvi, znanem letovišču na jadranski obali, kjer naj bi postavil ogromen kompleks s hoteli, golf igrišči in drugimi atrakcijami.

V sami neposredni bližini slovite plaže Jaz naj bi imel namen zgraditi kompletno golf igrišče z 18 luknjami, s čimer bi to postal prvi takšen kompleks v tem delu Jadrana.

Svoj projekt naj bi nameraval uresničiti s podporo investicijskega fonda iz ZAE, skupna vrednost pa naj bi celo presegala 300 milijonov evrov.

Vijesti še dodajajo, da naj bi Đoković že opravil celoten temeljit pregled izbranega področja tekom obiska Budve konec januarja, ko mu je bil podeljen tudi naziv častnega meščana Budve, obenem pa se je tudi že sestal z županom in pravnimi strokovnjaki.

Edini problem bi lahko predstavljalo le dejstvo, da si lokalna skupnost, ki je lastnik omenjene zemlje, ne želi, da bi turizem na tem območju temeljil na hotelih in podobnih vsebinah, pač pa bi si želela, da bi se razvijal v drugi smeri. Toda ko se zasliši šelestenje 300 milijonov evrov...

 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:37 21.februar 2022.

    Mora v nekaj investirati, če slučajno ne bo mogel več tenisa igrati. Cepljenje pa te zadeve.

  • Avatar Linstalena
    Linstalena 19:52 21.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice