Šport
23688 ogledov

Vujović znorel nad Slovencem: "Umri! Je*em ti življenje! Umri že enkrat!"

Veselin Vujović Epa
Slovenski selektor Veselin Vujović je bil avtor velikega škandala na tekmi lige SEHA.

Veselin Vujović velja za pravo rokometno legendo. Blestel je kot igralec, izjemno kariero pa si je zgradil tudi kot rokometni strokovnjak, saj je tekom svoje trenerske kariere uspešno vodil številne klube in reprezentance, med drugim je tudi slovensko rokometno reprezentanco popeljal do zgodovinskega brona na Svetovnem prvenstvu.

Slovenska rokometna reprezentanca Po blamaži Šport Slovenski reprezentant: "Veliko stvari bi želel povedati, a te niso za javnost"

Vujović pa je razen po svojem rokometnem znanju znan tudi po številnih izpadih, njegove minute odmora pa pogostokrat postanejo pravi spletni hit.

Tokrat pa je zagotovo šel predaleč s svojim obnašanjem na tekmi lige SEHA, kjer se je njegov Zagreb pomeril z beloruskim Meškov Brestom. Še posebej je "na piko" vzel Slovenca Aleksa Vlaha, katerega je pred tem treniral že v slovenskem Kopru.

Do incidenta je prišlo tekom njegove druge minute odmora v drugem polčasu, ko se je na Slovenca zdrl: "Umri, je*em ti življenje, da ti je*em! Umri že enkrat, da te ne gledam več! Umri že enkrat!"

Zagreb je na koncu tekmo izgubil z 29:33, kar je že deveti poraz nekdanjega rokometnega velikana na zadnjih dvanajstih tekmah.

veselin vujović rio 2016 Spet udaril Šport Vujović sporoča Slovencem: "Morda bi se morali zamisliti." Veselin Vujović navijači Zagreb Slovenija rokomet Na bojni nogi Šport Vujović odgovoril Tislju: "S tem si največ povedal o sebi."
Komentarjev 4
  • Avatar Mirko
    Mirko 10:28 21.november 2019.

    No ni vse tako črno, če bi bili vi predani tako rokometu kot je selektor, bi izrekli še kaj več. Sedaj, da objavlja ta posnetek nekdo, ki ne pride v Slovensko reprezentanco, kot igralec je od njega sramotno, saj Veselinu ...prikaži več ne bo nikoli dosegel malega prsta na nogi niti kor igralec še manj kot človek. Točno ve, kaj vse selektorji v svojem bednem nagovoru uporabljajo.

  • leonardo 07:57 21.november 2019.

    Pa mi je bil všeč, do tega trenutka!

Sorodne novice