Šport
50 ogledov

Za Trimo drugi poraz proti Dancem že usoden

Trimo Trebnje GOG Facebook
Dolenjska zasedba se je s porazom v Stožicah poslovila od upov po napredovanju.

Rokometaši trebanjskega Trima so na današnji zaostali tekmi 4. kroga skupinskega dela evropske lige v Ljubljani izgubili proti danskemu Gudmeju (27:30).

Trebanjski rokometaši so v manj kot 24 urah doživeli še drugi poraz proti danskim tekmecem. Po torkovem izenačenem obračunu in tesnem porazu so bili na današnjem dvoboju v Stožicah v podrejenem položaju, po šestem porazu v nizu pa so zapravili možnosti za preboj v izločilne boje.

Dolenjska ekipa je na osmih tekmah zbrala štiri točke in je na petem mestu v skupini D. V vodstvu je Rhein-Neckar Löwen s 15 točkami, GOG Gudme jih ima 12, Kadetten Schaffhausen deset, Pelister Bitola devet, na zadnjem mestu pa je Tatabanya brez točk.

bolnik bolnišnica Bori se za življenje Šport Eden najboljših vratarjev sveta doživel srčni zastoj ter pristal v komi

Izbranci Uroša Zormana so le na začetku današnje tekme držali korak s tekmeci iz Hamletove dežele. Po izidu 7:7 so zagospodarili sedemkratni danski prvaki in Trebanjcem v 20. minuti ušli na tri gole (7:10), štiri minute kasneje pa je zaostanek narasel na štiri gole (8:12).

Domača minuta odmora je zaustavila nalet Gudmeja, po njej so se približali na dva gola zaostanka (11:13 in 12:14), tudi zaostanek na polovici tekme je vzbujal upanje na preobrat (13:16).

Po bledem uvodu v drugo polovico tekme pa je bilo jasno, da bosta točki romali na Dansko. Dolenjska ekipa je že v 35. minuti zaostala za sedem golov (13:20), tega primanjkljaja pa vse do konca tekme ni bila sposobna nadoknaditi. Danci so vseskozi igrali sproščeno in v kali zatrli vse trebanjske poskuse po preobratu.

V domači ekipi sta bila najbolj učinkovita Mihajlo Radojković s šestimi in Uroš Udovič s petimi goli.

Evropska liga (skupina D), zaostala tekma 4. kola:

Trimo Trebnje - GOG 27:30 (13:16)
Radojković 6, Udovič 5, Kotar 4; Pytlick 7, Olsen 6, Laerke 4.

LESTVICA:
1. Rhein-Neckar Löwen 15
2. GOG Gudme 12
3. Kadetten Schaffhausen 10
4. Eurofarm Pelister Bitola 9
5. Trimo Trebnje 4
6. Tatabanya 0

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice