Šport
15855 ogledov

"Zaradi Đokovića smo izpadli kot bedaki"

Novak Đoković Profimedia
Grški teniški as brez milosti do Novaka Đokovića.

Kritikom na račun najboljšega tenisača na svetu Novaka Đokovića se je pridružil tudi aktualni četrti igralec sveta Stefanos Cicipasa.

Grk, finalist lanskega OP Francije, kjer je po petih nizih izgubil prav proti Đokoviću, trdi, da dejanja srbskega tenisača ogrožajo izvedbo celotnega turnirja.

"Đoković igra po svojih pravilih," dogajanje v Avstraliji, kjer vsi že nestrpno pričakujejo odločitev, ali bo Đoković moral domov, komentiral Cicipas. "Nikomur niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi necepljen pripotoval v Avstralijo in nato še kršil veljavne protokole. Pri Novaku so šle stvari nekoliko drugače. Za to je potrebnega veliko poguma. Ogroziti izvedbo grand slama... ni veliko igralcev, ki bi storili kaj takšnega," je dodal grški tenisač.

Novak Đoković Razkritje Šport Spregovoril novinar, ki je intervjuval okuženega Đokovića

Cicipas meni, da je Đoković z neupoštevanjem predpisov osmešil vse druge teniške igralce in igralke, ki so se držali pravil. "Stvari lahko gledamo na dva načina. Eden je ta, da so se skoraj vsi igralci cepili in naredili to, kar je bilo potrebno za nastop v Avstraliji. Upoštevali smo protokole in se držali pravil," je dejal.

"A zdi se, da ne igrajo vsi po pravilih, ki sta jih začrtali Tennis Australia in nekatere vlade. Zelo majhna manjšina se je odločila za svojo pot. Zaradi tega smo vsi mi, ki smo v večini, izpadli kot bedaki," je poudaril 23-letnik.

Stefanos Cicipas in Novak Đoković. | Avtor: Epa Epa

 

Komentarjev 1
  • zvestsebi 11:53 20.januar 2022.

    Cicipasa bedak si bil že prej, samo zavedal se nisi tega, Novak se je izpostavil in prav je tako, je nekaj kar vi vsi skupaj ne boste nikoli...