Šport > Zimski športi
134117 ogledov

"Grozno je, kar se je zgodilo Janici"

ivica janica kostelić EPA
Nekdanji hrvaški smučarski as ne bo šel po stopinjah svoje sestre Janice Kostelić.

Najboljša hrvaška smučarka vseh časov Janica Kostelić se je po koncu aktivne kariere podala v funkcionarske vode, medtem ko njenega brata Ivice Kostelića birokratske funkcije niti malo ne zanimajo. 

Žan Kranjec VSL Šport Kranjec v drugo izgubil nekaj mest

Kostelićeva je bila tri leta državna sekretarka za šport, preden je konec lanskega leta iz osebnih razlogov odstopila s položaja. Pristojne je o svoji nameri obvestila pred rojstvom sina Oskarja.

Janica Kostelić Magazin Janica Kostelić postala mamica!

 V času opravljanja funcije je doživela tudi neprijeten incident v kraju Supetar, kjer so štirikratno olimpijsko prvakinjo verbalno napadli člani navijaške skupine Torcida. Policija je po prijavi takrat zelo odmevnega incidenta pridržala 12 ljudi.

šuker čeferin kostelić Hajduk reagiral Šport Zaradi razžalitve Janice Kostelić v zapor janica kostelić Šport Kaj je pričakovala Janica? Sladoled?

ivica janica kostelić | Avtor: Epa Epa
Njen brat Ivica, prav tako nekdanji vrhunski smučar, je v intervjuju za Večernji list dejal, da prav v luči omenjenega incidenta pozdravlja sestrino slovo od političnega parketa.

"Niti malo ne obžalujem njenega odstopa, saj je bila na tej funkciji zelo izpostavljena. Grozno je bilo, kar se ji je zgodilo v Supetarju. Takšnega madeža se ne da kar tako izbrisati. Takrat me je res skrbelo zanjo. Očitno se zdaj ravna po načelu 'skrivaj se in molči, če želiš živeti v miru'," je komentiral danes 40-letni nekdanji dobitnik velikega kristalnega globusa, podrobneje pa o sestri (38) ni želel razpravljati.

"Janica je mama in se posveča materinstvu. Za vse drugo boste morali vprašati njo," je bil redkobeseden.

lindsey vonn Odprla dušo Šport Vonnova na terapiji: "Še vedno se počutim kot zguba" meta hrovat Veleslalom (Ž) Šport Hrovatova v finalu skočila med najboljše
Komentarjev 1
  • Avatar Financial
    Financial 03:11 22.oktober 2020.

    *** kreditno financiranje *** ponudbo v roku 24 ur po obrestni meri 3%. Nujna gotovinska posojila 100% zajamcena E-naslov: infos.kredit700@gmail.com WhatsApp: +33 7 55 17 86 25 Hvala vam ...prikaži več Hvala vam