Šport > Zimski športi
1143 ogledov

Ilka pokazala gibe, zdaj ste na vrsti Vi!

Print Screen
Slovenski športniki na čelu z olimpijsko prvakinjo Ilko Štuhec vas pozivajo k sodelovanju.

Navijači bodo odslej na športnih tekmovanjih za slovenske športnike navijali z usklajenimi navijaškimi gibi. Naučijo se jih lahko kar od alpskih smučarjev, ki so v ta namen posneli poseben video.

Navijaške gibe so posneli alpski smučarji Ilka Štuhec, Štefan Hadalin in Ana Bucik, kmalu pa se jim bodo pridružili tudi drugi športniki, ki jih na njihovi poti podpira Telekom Slovenije. 

"Ples je ena mojih doslej prikritih strasti, to je zdaj že jasno," je povedala Štuhčeva, ki je plesne gibe posnela pred poškodbo kolena, zaradi katere bo prisiljena izpustiti celotno olimpijsko sezono.

Tudi na snemanju se je aktualna olimpijska prvakinja v smuku zelo zabavala. "Zabavno se je bilo naučiti novih gibov, ki jih bodo uporabljali tudi naši navijači. Razveseljevanje ljudi je s strani športnika nekaj najlepšega. Prepričana sem, da bodo z navijaško koreografijo navdušenci na športnih prizoriščih pričarali še bolj glasno in nasploh čudovito vzdušje, športnikom pa dali še nekaj dodatnega adrenalina za dosego vrhunskih rezultatov," je povedala Štuhčeva.

Navijaške gibe so soustvarili plesalci plesne šole Bolero. Ilkine napotke si poglejte v priloženem videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice