Šport > Zimski športi
54634 ogledov

Legendarni smučar zajokal pred kamero: "Nekoč se bova spet videla"

Bode Miller Print Screen
Družino dvakratnega zmagovalca svetovnega pokala je pred petimi leti doletela nepopisna tragedija.

Nekdanjega vrhunskega alpskega smučarja Bodeja Millerja so premagala čustva med prebiranjem pisma svojim otrokom, ki ga je spisal za potrebe resničnostne oddaje Special Forces: World's Toughest Test in ga vpričo kamere prebral sotekmovalcem.

Ameriški športni as, ki je v karieri osvojil dva velika ter šest malih kristalnih globusov, je v čustvenem segmentu, ki je bil eksluzivno na voljo spletnemu portalu People.com, spregovoril o pokojni hčerki Emmeline, ki se je leta 2018 tragično utopila v sosedovem bazenu, stara komaj 19 mesecev.

"Vi ste najboljši, najbolj vznemirljivi, najbolj zabavni človečki, kar bi si jih lahko zamislil v svojem življenju. Rad vas imam in ponosen sem, da sem lahko vaš oče," je šestim otrokom, ki jih imata z dolgoletno izbranko Morgan Beck, sporočil Miller.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Nato je posebej spregovoril še o Emmeline. "In potem je tu še Emmy," je dejal Miller in pri tem komaj zadrževal solze. "Bil je sončen in povsem običajen dan. Emmy je odšla iz hiše in naravnost na sosedov vrt, kjer je padla v bazen. Vse skupaj je bilo grozljivo," je pripovedoval 46-letnik.

"Emmy bi spremenila svet. Od trenutka, ko si prišla na svet, si bila vihrava, odločna in neustrašna. Rad te imam in tako zelo te pogrešam. Samo 19 mescev smo te lahko držali v rokah, kar je bilo mnogo premalo. Pogrešam te in nekoč se bova spet videla. Z ljubeznijo, tvoj oče," je dejal solzni Miller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bode Miller (@millerbode)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice