Šport > Zimski športi
1590 ogledov

Nenavadna poteza Lindsey Vonn: "Ker si moški to zaslužijo!"

Lindsey Vonn P.K. Subban Profimedia
Upokojena ameriška smučarka se po koncu kariere posveča zasebnemu življenju in družabnim omrežjem.

Lindsey Vonn je po koncu pretekle sezone končala svojo bogato tekmovalno kariero, v kateri je dosegla kar 82 zmag v svetovnem pokalu.

Američanka je z alpskim smučanjem zaključila v svojem 35. letu, po seriji težkih poškodb, ki so dolgo krojile njeno udejstvovanje.

Vonnova kljub upokojitvi ostaja zanimiva za medije. Zadnji dve leti je v zvezi s hokejistom NHL moštva New Jersey Devils - P.K. Subbanom.

Kanadčan je že pred časom Vonnovo zaprosil za roko, ta je privolila v zaroko. Prav zato je bila njena božična poteza rahlo presenetljiva.

Ilka Štuhec Kaj se dogaja? Šport Mama Ilke Štuhec: Ni razloga za paniko

"Na najino drugo obletnico sem vrnila uslugo in P.K. zaprosila za roko ... rekel je da. Govorimo o enakosti, a dejanja so glasnejša kot besede. Tudi moški bi morali dobiti zaročne prstane in to si P.K. zasluži. Komaj čakam, da se poročim s tabo, dragi," je na družbenem omrežju, ob priloženi fotografiji, zapisala Vonnova.

Lindsey Vonn se je pred več kot dvanajstimi leti poročila s Thomasom Vonnom, katerega priimek še danes nosi, a se po štirih letih ločila. Pred zvezo s Subbanom je bila sopotnica slovitega golfista Tigerja Woodsa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice