Šport > Zimski športi
23603 ogledov

Noro, kaj bo Smučarska zveza Slovenije napravila v čast Petru Prevcu!

Peter Prevc Profimedia
Pri SZS si želijo, da bi bilo slovo Petra Prevca zares veličastno in bi si ga ogledalo čim več gledalcev.

Že celi dan po slovenskih (in tudi svetovnih) medijih odmeva novica, da eden najboljših smučarskih skakalcev vseh časov, naš Peter Prevc, po koncu sezone zaključuje veličastno kariero.

Eden največjih športnikov v zgodovini Slovenije se bo od športa, kateremu je posvetil praktično celotno življenje, poslovil v dolini pod Poncami, ko bo konec marca v Planici potekal zaključek svetovnega pokala.

Seveda v "Meki smučarskih poletov" pričakujemo ogromno Slovencev, ki se bodo prišli posloviti od velikana smučarskih skokov, ki se bo na domači letalnici še zadnjič v karieri tekmovalno spustil po zaletišču.

Peter Prevc | Avtor: Profimedia Profimedia

Na roko vsem ljubiteljem in oboževalcem Petra Prevca pa je šla tudi Smučarska zveza Slovenije, ki se je odločila, da zaradi Prevčeve odločitve vse do petka podaljša predprodajo vstopnic po znižanih cenah, da si lahko vsi, ki si želijo biti del velikega Petrovega slovesa, zagotovijo karte po ugodnejših cenah.

"Dragi, Peter. V takšnih trenutkih so vedno prisotna različna čustva. Ob tej priložnost bi se ti iz srca in v imenu celotne smučarske družine zahvalil za vse nepozabne trenutke, radosti, trepetanja in včasih tudi strahu. Verjamem, da je to začetek nekega novega poglavja, v katerem bomo še naprej uspešno sodelovali," se je od Petra poslovil predsednik zveze Enzo Smrekar, preden je dodal:

"Ker sezona še poteka in ker se bo končala v Planici, smo se na zvezi odločili, da tudi zaradi te današnje najave podaljšamo predprodajo vstopnic po znižanih cenah do vključno tega petka in s tem tvojim zvestim navijačem omogočimo, da se lahko v čim večjem številu udeležijo tega dogodka."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Idioti 08:46 13.februar 2024.

    Ne pozabite povabiti KASAI SANA !

Sorodne novice