Šport > Zimski športi
43659 ogledov

Peter Prevc: Ko kavčarji ...

Peter Prevc Saša Despot
Velik slovenski uspeh je pospremil tudi poškodovani Peter Prevc.

Peter Prevc je nastope kolegov, ki so osvojili naslov svetovnih prvakov na ekipni tekmi, moral pospremiti od doma, saj je pred tremi dnevi grdo padel na treningu. Tako je ostal brez možnosti za nastope na veliki skakalnici, ki so Sloveniji prinesli dve zlati kolajni. Na posamični tekmi jo je v petek osvojil Timi Zajc, dan kasneje pa so do najžlahtnejšega odličja prišli še Anže Lanišek, Lovro Kos in Žiga Jelar.

Po statusu in uspehih prvi mož skakalne reprezentance je njihov uspeh pospremil z zapisom na socialnem omrežju twitter. "Ko kavčarji obmolknemo ... Brez besed," se je reprezentančnim kolegom poklonil Prevc in se ob sijajnem dosežku spomnil tudi na v Sloveniji številne kritične ljubitelje skokov.

Na twitterju so sicer deževale čestitke za prvo ekipno lovoriko na svetovnih prvenstvih. Mnogi so poudarili zgodovinsko vrednost dosežka.

Komentarjev 7
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 08:47 05.marec 2023.

    Upam da Peter toži vašo bedno spletišče zaradi potvarjanja njegovih izjav !!

  • softundsicher 06:50 05.marec 2023.

    Dragi avtor, Peter je napisal "Ko kavčarji obmolknemo..." in ne "Ko kavčarji obmolknejo...", kar je velika razlika in lahko daje zapisanemu popolnoma drugačen kontekst. Sem prepričan, da je Peter načrtno pisal v prvi osebi množine.

  • Avatar care
    care 06:32 05.marec 2023.

    Hvala usodi, da je izločila Prevca, ker drugače nebi bilo medalje. Amen.

Sorodne novice