Šport > Zimski športi
19187 ogledov

Prijateljici gor ali dol, Vonnova ni mogla ostati tiho

lindsey vonn Epa
Zvezdnica belega cirkusa Lindsey Vonn je komentirala zapis o najboljši smučarki vseh časov.

Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn želi biti priznana kot najboljša alpska smučarka vseh časov, pri čemer ne dopušča  nobenega prostora za razpravo.

Prav zato ne preseneča, da jo vsakršen javno izraženi dvom v superiornost njenih dosežkov precej hitro vrže iz tira. Tudi tookrat ni bilo nič drugače.

Triintridesetletni Vonnovi, ki se lahko pohvali s 77 zmagami za svetovni pokal in 130 uvrstitvami na zmagovalni oder, ni bilo povšeči, ko je ameriška revija Outside na naslovnici zapisala, da je Mikaela Shiffrin najboljša smučarka vseh časov. 

Čeprav sta dekleti dobri prijateljici, Vonnova ni mogla ostati tiho. Odgovorila je s prikazom nekaterih njenih rekordnih dosežkov in v zadrego spravila celo mlajšo rojakinjo. 

"Verjemi mi, vsi vemo, da si ti najboljša vseh časov. Jaz nisem niti blizu temu seznamu," se je od navedb revije nemudoma oddaljila Shiffrinova.

"Brez skrbi, tvit ni bil namenjen tebi. Vesela sem, da je na naslovnici še ena močna ženska. To je dobro zate in za smučanje," je 22-letni izzivalki še sporočila štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa.

Vonnovi je na šaljiv način odgovorilo tudi uredništvo ameriške revije. "Da, gospodarica," so ji sporočili.

Komentarjev 4
  • Avatar mike1968
    mike1968 09:59 24.november 2017.

    Dobra cmerava fotka...HEHEHE.. Kako ji pritiče....

  • asmas1965 20:15 23.november 2017.

    a zakaj taki butasti naslovi "vseh časov" torej tudi PRIHODNJI ČAS??????a ste morda nostradamusi....naslov je lahko kvečjemu V ZGODOVINI SMUČANJA -od kar poznamo tekmovanja v smučanju prepričan sem ,da bo nekoč smučarka prehitela tako Vonnovo kot našo Tino

Sorodne novice