Šport > Zimski športi
57941 ogledov

Po nedeljskem šoku izvedel še slabo novico

Timi Zajc Epa
Trener slovenske reprezentance Goran Janus je strnil vtise po prvi tekmi nove sezone.

Goran Janus je bil razmeroma zadovoljen z razpletom posamične tekme v Wisli, kjer sta se točk svetovnega pokala veselila Peter Prevc na 20. in Tilen Bartol na 21. mestu.

"Po finalnih nastopih sem lahko zadovoljen, saj sta bila skoka Tilna in Petra precej boljša in iz tega je potrebno izhajati naprej. Obenem bi čestital tudi Tilnu za prve točke v svetovnem pokalu," je povedal Janus in priznal, da si je od konca tedna v Wisli obetal še kakšen odmevnejši rezultat.

peter prevc wisla Potegnil črto Šport Prevc: Zdaj vidim, kam spadam

"Od tega konca tedna sem pričakoval več, a verjetno je bilo preveč nervoze in želim si, da bo tega v prihodnje čim manj. Zadovoljen sem, da se stvari, o katerih se pogovarjamo, izboljšujejo, a seveda se veliko še lahko popravi," je dodal dolgoletni slovenski trener.

Zajcu rdeča luč za Kuusamo

Ekipa se s Poljske vrača v Slovenijo, kjer bodo nadaljevali priprave za tekmo v Kuusamu. "Odhajamo domov na nove tehnične treninge, v četrtek pa naprej na Finsko," je povedal Janus in dodal, da bo reprezentanca na sever Evrope potovala brez aktualnega državnega prvaka Timija Zajca. Najmlajši član slovenske odprave je bil v nedeljo nepričakovano diskvalificiran. 

17-letni Zajc je bil najboljši Slovenec v kvalifikacijah za nedeljsko posamično tekmo, na kateri pa ni mogel nastopiti, saj ga je zaradi neregularnega dresa doletela diskvalifikacija.

"Od sedemerice, ki je bila v Wisli, bo doma ostal Timi Zajc (op. a. zaradi mladosti), ki se bo pripravljal za naprej," je povedal Janus. Odločitev o končnem seznamu potnikov bo znana kmalu. "Kdo gre na Finsko, se bomo odločili v naslednjih dneh," je dodal.

Timi Zajc Senzacija Šport Prevc najboljši Slovenec, šok za Zajca
Komentarjev 2
  • Janez_53 23:00 20.november 2017.

    Ja kaj pa zopet bluzite??? Za vraga, KAKŠNO SLABO NOVICO JE IZVEDEL PO NEDELJSKEM ŠOKU??? Pisec članka je očitno precej zmeden, pa ni v stanju sestaviti kratke novičke, ki bi bila jasna in v skladu z naslovom! Oh, kje so ...prikaži več časi, ko so novice pisali ljudje, ki so se na to spoznali?

  • ECKING 10:12 20.november 2017.

    "Po nedeljskem šoku izvedel še slabo novico" Nedeljski šok? slaba novica? .....jao jao jao :/ Bi bilo tezko napisat se kaj naj bi bil ta šok? aja sej ponavadi bralci teh clankov ze vnaprej poznamo vsebino?!?!?!

Sorodne novice