Šport > Zimski športi
2206 ogledov

Štuhčeva pet dni po operaciji že v pogonu

ilka štuhec Epa
Slovenska šampionka nima časa za počitek.

Najboljša slovenska smučarka Ilka Štuhec je manj kot teden dni po operaciji kolena že obiskala telovadnico.

Aktualna svetovna prvakinja v smuku, ki si je med pripravami na novo sezono strgala križno vez v levem kolenu, je bila operirana na svoj 27. rojstni dan. Po besedah kirurga Niklausa Friedericha, ki jo je operiral v Švici, bo počivala več mesecev. 

ilka štuhec Spet nasmejana Šport Kirurg razkril, kdaj se Ilka lahko vrne na sneg ilka štuhec Ne gre drugače Šport Štuhčeva potrdila slabo novico Ilka Štuhec Aspen Diagnoza je bila šok Šport Trener Štuhčeve: Ilka je vse presenetila

Vedno nasmejana 27-letnica je dan po operaciji sklicala tiskovno konferenco in potrdila, da je olimpijska sezona zanjo izgubljena, kar pa ne pomeni, da bo v prihajajočih mesecih sedela križem rok.

Manj kot teden dni po operativnem posegu je namreč že začela z rehabilitacijo. "Ponovi vajo. Naj naj najlepša hvala za vse poslane dobre želje, pozitivo in ljubezen! Z vsem tem gre malo lažje," je sporočila Štuhčeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.