Šport > Zimski športi
1981 ogledov

To Peter Prevc najbolj obžaluje po novoletni turneji

Peter Prevc Epa
Končana je 68. turneja štirih skakalnic. Slovenska reprezentanca je dosegla nekaj solidnih rezultatov, povsem na vrh pa ni posegla.

Glavna aduta čete Gorazda Bertonclja na slovitem popotovanju od Oberstdorfa do Bischofshofna sta bila Domen Prevc in Peter Prevc.

Nekdanji zmagovalec turneje je v skupnem seštevku zasedel končno osmo mesto, s čimer je bil po koncu tekmovanja zadovoljen. Njegov brat Domen je končal tik pred njim na sedmem mestu.

Turneja Šport Peter Prevc blizu vrha, skupna zmaga na Poljsko

Peter Prevc je na uvodni tekmi turneje skočil na 21. mesto, v Garmisch-Partenkirchnu je bil 12., v Innsbrucku deveti in na zadnji tekmi odličen peti.

"Turneja končana s super petim mestom. Skupno mesto na turneji: 8. Tako nekako sem potiho pričakoval," je na družbenih omrežjih zapisal Peter Prevc.

"Malce mi je škoda nemškega dela turneje, saj sem tam s povprečnimi skoki v prvih serijah izgubil kar nekaj točk. Hvala navijačem za podporo, se priporočam," je dodal slovenski skakalni as.

Moški del skakalne karavane se sedaj seli v italijanski Val di Fiemme, nato sledi vrnitev v Nemčijo, točneje v Neustadt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice