Svet
30 ogledov

Bogati kupovali v trgovini za socialno ogrožene

Billie Piper Žurnal24 main
Znani in bogati kupovali v dobrodelni trgovini. Britanska javnost je zgrožena.

Barvna odtenka Middleton Pink in Smoked Trout sta v Angliji zelo priljubljena, med bogatimi pa sta prava modna muha. Pločevinke sicer stanejo 58 funtov (slabih 70 evrov), v dobrodelni trgovini v Manchestru pa pet funtov (šest evrov), poroča Daily Mail.

Trgovina je zato beležila takšen naval kupcev iz bogatih predmestij, da mora po novem od strank zahtevati dokazilo o socialni ogroženosti ali dokaz, da predstavljajo dobrodelno organizacijo ali društvo. "Grozno je, kako so nekateri ljudje zlobni," je zgrožena poslovodja te trgovine Tree of Life (Drevo življenja) Janet Price. Izredno poceni barve so si zaželele tudi mnoge znane osebnosti, med njimi Billie Piper in Alan Carr.

Petlitrske pločevinke barv je podarilo podjetje Farrow & Ball v okviru dobrodelne akcije, da bi pomagali dobrodelnim ustanovam in posameznikom ter družinam v stiski in jim finančno olajšali preureditev prostorov.

Komentarjev 2
  • albert 00:50 21.februar 2012.

    Zic ta trgovina je namenjena revnim in če v njej kupujejo bogati zmanjka za revne se ti ne zdi?

  • zic 20:57 20.februar 2012.

    matr, zato pa imajo, ker varčujejo in ne razsipavajo..jaz ne bi to prav nič obsojal...čisto nič niso pobrali revnim, prišli so samo ceneje kupit---so what, bi rekel Pahor