Svet
4456 ogledov

Juncker ju je skoraj zažgal

Andrej Plenković Jean Claude Juncker Epa
Slovesnost bi se zaradi predsednika Evropske komisije skoraj končala z nesrečo.

Predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker s svojim vedenjem ponovno dviguje prah.
Na slovesnosti v Ruandi munulo nedeljo je skoraj povzročil nesrečo. Med slovesnostjo v spomin 800 000 žrtvam genocida v Ruandi, je Juncker v roke dobil baklo, s katero naj bi skupaj s predsednikom Ruande Paulom Kagamejem in prvo damo Jeanette Kagame, prižgal ogenj. 

Ko je to storil in se obrnil, je z baklo skoraj opekel predsednika in njegovo ženo.  

Juncker Pijan? Svet Juncker na konferenci z dvema različnima čevljema, tviter se je skoraj 'zlomil' Marjan Šarec, Salzburg Obisk v Bruslju Slovenija Juncker Šarcu: "Pridi, mladi mož!" Jean-Claude Juncker Šegavo Svet Junckerjevo norčevanje iz Mayeve? Jean-Claude Juncker, vrh zveze Nato Mehka kolena Svet V Evropski komisiji pojasnjujejo vzrok za Junckerjeva "mehka kolena" Jean-Claude Juncker, vrh zveze Nato Video Svet Mehka kolena. Junckerja so morali podpirati.
Komentarjev 11
  • alen009 13:40 15.april 2019.

    Pa kaj še dela ta pijanc med živimi?

  • mph 19:52 12.april 2019.

    Kaj ga dela išjas. :-)

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 19:01 12.april 2019.

    Juncker je največja sramota EU-ja!! Zakaj pošiljajo nekam tega "bolanmega" čudaka,če mu je mesto na kliniki za zdravljenje!! Res je prava sramota EU!! Če je to Evropa in njeno vodstvo je zadnji čas,da razpade!! Seveda takšen človek na vrhu paše ...prikaži veče Nemčiji in Franciji saj delajo kaj jim paše nasrkamo pa vsi!! In takšne naj bi šli volit??