Svet
11195 ogledov

Na Hrvaškem potrdili prvo smrt, povezano s cepljenjem

Covid-19 Profimedia
Na Hrvaškem potrdili, da je je 33-letni moški umrl zaradi cepljenja.

Hrvaška agencija za zdravila in medicinske pripomočke in Hrvaški zavod za javno zdravje sta zaključila preiskavo suma povezanosti cepiva in smti 33-letnika, ki je umrl 12 dni po cepljenju s cepivom AstraZeneca. 

Ugotovili so, da je v navedenem primeru šlo za sindrom tromboze s trombocitopenijo, vzročna povezanost cepljenja in nastalega odziva ter smrtnega izzida je ocenjena kot verjetna. 

cepivo Johnson & Johnson Slovenija Preiskava smrti 21-letnice zaradi cepljenja končana: Takšne so ugotovitve nevrološka klinika Cepljenje Zdravje Zjutraj potrdili smrt 20-letnice, ki je bila cepljena z Janssnom

Tudi v Sloveniji so že potrdili primer smrti zaradi cepljenja pri 21-letnem dekletu, ki se je cepilo s cepivom Janssen, poleg tega je umrla 37-letna žena slovenskega diplomata, ki je bila z istim cepivom cepljena v Belgiji.

Po smrti 22-letnice so v Sloveniji cepljenje z Janssnom umaknili, tudi cepljenje z vektorsko AstraZeneco je mogoče le na izrecno željo posameznika.

Covid-19, cepljenje, Slovenija, UKC Maribor Covid-19 Slovenija Smrt žene slovenskega diplomata je povezana s cepljenjem Cepljenje v Sloveniji Smrt po cepljenju Slovenija Začasno ustavili cepljenje s cepivom Janssen

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • Avatar Leon
    Leon 07:52 09.december 2021.

    Zakaj ne zapišete ,da je to prvi PRIZNAN PRIMER. Ostali so pa bili NEPRIZNANI . Kdo ima podatke o vseh umrlih ,ki so umrli za okužbami nastalimi po operativnih posegih . Tudi v Sloveniji .

  • uros78 12:14 08.december 2021.

    Vektorska ali mRNA cepiva delujejo enako... Infiltrirajo se v nukleus celice, kjer z genetskimi škrajami (RNA) odprejo dedni zapis in vanj vpišejo svojo genetsko kodo. Tako začnejo celice cepljenih proizvajati svoj spike protein, kateri pa je isto toksičen kot je ...prikaži več toksičen spike protein virusa. Pravzaprav gre za genetsko modifikacijo prejemnika in ne cepiva ...

  • Avatar Mirraona
    Mirraona 00:24 08.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m