Svet
5 ogledov

O Antoniji ne duha ne sluha

jezero Brljan Hrvoje Jelavić/Pixsell
Podrobna preiskava jezera Brljan ni dala rezultatov. Policija nadaljuje z iskanjem Antonije na podlagi drugih informacij.

Jezero Brljan so popolnoma izsušili, vendar niso našli ničesar, kar bi policiji povedalo kaj več o tem, kje je Antonija Bilić. Dragan Paravinja, ki je sprva trdil, da jo je umoril in truplo odvrgel v jezero, je sicer že pred dnevi zanikal svoje besede in dejal, da je policija takšno priznanje od njega izsilila s pretepanjem.

Jezero znova polnijo z vodo
Preiskava jezera se je končala danes dopoldan, zdaj pa ga že polnijo z vodo, ki so jo izčrpali. Danes je v iskanju sodelovalo sto pripadnikov policistov in gasilcev. Našli niso niti trupla, niti novih sledi ali kakšnih predmetov, povezanih z Antonijo, poroča dnevnik.hr.

Policija zdaj nadaljuje z analizami vseh podatkov in obvestil, na katerem mestu bodo nadaljevali z iskanjem, pa še niso sporočili.

Komentarjev 1
  • privat 09:33 10.julij 2011.

    četniška posla..samo ubijali bi in posiljevali...kaj je s temi ljudmi??kaj bo to nek srbski junak ,ki je ubil-posilil-mučil nedolžno punco??policija naj si vzame en dan pogovora brez kamer in naj najdejo punco...življenje ima prednost pred zakonom!

Sorodne novice