Svet
84488 ogledov

Poglejte, kaj je prevažal uničeni ruski tovornjak

uničen tank T-72 Epa
Boji v Ukrajini se nadaljujejo. Na jugu in vzhodu države potekajo ostri spopadi.

Vojna v Ukrajini traja že skoraj šest tednov. Ruske sile so obupale nad osvojitvijo Kijeva in moči preusmerile na jug in vzhod, kjer želijo konsolidirati ozemlje med Krimom in Donbasom.

Buča mrtvi civilisti Grozljiv pokol Svet Rusi vračajo: "Vemo, kdo je to naročil!"

Nikolajev je pomembno pristaniško in ladjedelniško mesto na jugu Ukrajine. Na širšem območju mesta Rusi premeščajo svoje enote in eno od njih so presenetili branilci.

Ukrajinci so kolono oklepnih vozil odkrili z dronom in nanjo poslali obilico topniških izstrelkov. Slednji so naredili ogromno škode, več vozil je bilo povsem uničenih.

Luč sveta je ugledal še en zanimiv primer. V kijevskem okrožju, kjer so se boji končali pred nekaj dnevi, je bil uničen oskrbovalni tovornjak ruske vojske. Njegov tovor so bili pralni stroji.

Ukrajina vojna otroci Svet "Vprašal me je, zakaj nas hočejo ubiti. Kaj naj mu rečem?"

Izgube ne beležijo le na ruski strani. Ukrajinska havbica, najdena s strani napadalcev, je bila po udaru vodenega izstrelka povsem uničena. Nahajala se je na območju Černihiva.

Iz obleganih ukrajinskih mest je v nedeljo na varno prispelo 2.694 ljudi. Skoraj 1.500 rešenih oseb je iz regije Lugansk na vzhodu Ukrajine, je po poročanju časnika Ukrajinska pravda povedala podpredsednica vlade Irina Vereščuk. Sicer pa se je v Ukrajino od začetka ruske invazije vrnilo pol milijona ljudi.

trgovina Ljubljana covid Slovenija Anketa: Tako zaskrbljeni so Slovenci glede vojne v Ukrajini

Komentarjev 49
  • Avatar Mirko
    Mirko 21:19 04.april 2022.

    Iz čega ali česa je razvidno, da je to Ruski kamion ? Lahko je tudi, kateri od domačinov želel odpeljati svoje primoženje na varno.

  • Carbon 19:28 04.april 2022.

    Ne sam posiljevalci,morilci itd.,še kradejo za povrh!!!

  • kapibara1 18:57 04.april 2022.

    Kaj je Bedaki ? Bi raje videli da je prevažal trupla... ?