Svet
668 ogledov

Strelec uporabljal dvigalo za uslužbence

Streljanje v Las Vegasu epa
Tako je lahko prihajal in odhajal neopažen.

Stephen Paddock, ki je umoril 58 ljudi v Las Vegasu, je med svojim bivanjem v hotelu Mandalay Bay v Las Vegasu uporabljal dvigalo za uslužbence. Gre za ugodnost za tiste goste, ki igrajo za visoke vsote denarja. Policija podrobnosti o tem, kdaj je dvigalo uporabljal, ni razkrila. Predvidevajo pa, da je tako lahko v sobo prenesel vse orožje, ki so ga tam našli.

Stephen Paddock Los Angeles Svet Dešifrirali sporočilo strelca iz Las Vegasa

Veliko prahu je dvignila popravljena časovnica dogajanja na usodno nedeljo. Sprva je policija sporočila, da je Paddock streljal na varnostnika hotela po streljanju na goste festivala. Kasneje pa so to popravili. Paddock je na varnostnika streljal šest minut preden je streljal skozi okno apartmaja, v katerem je bival. Policija je tako sporočila, da ne vedo, zakaj je Paddock nehal streljati in zakaj si je sodil. 

Streljanje Las Vegas | Avtor: Epa Epa

Nekateri se sedaj sprašujejo, kaj se je dogajalo v šestih minutah, ki so minile od streljanja na varnostnika do streljanja na udeležence festivala. Varnostnik je namreč sporočil, da je bil ustreljen, preden je Paddock začel streljati na množico. 

Lasvegaška policija vztraja, da so prišli do napadalčeve sobe kakor hitro je bilo mogoče. Šerif trdi, da policisti niso bili obveščeni o napadu, do trenutka, ko so izstopili iz dvigala v 32. nadstropju in naleteli na ranjenega varnostnika. Ameriška agencija AP odgovorov na vprašanje, kako je potekala komunikacija med hotelom in policisti, ni dobila. 

Strelski pohod v Las Vegasu Las Vegas Svet Preiskovalci sumijo, da je to razlog za pokol

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice