Svet
11164 ogledov

Vsi hvalijo lastnika hiše, ki je na svojem kavču zalotil neznanca

Facebook
Ko se je zjutraj zbudil in prišel v dnevno sobo, je na svojem kavču zagledal spati popolnega neznanca.
facebook Spremembe Svet To novost testira Facebook

60-letni Novozelandec Gordon Pryor si je prislužil številne pohvale za odziv, ki je sledil temu, ko je v svoji hiši v Mangawhaiju srečal mladeniča, ki spi na njegovem kavču.

Facebook Poskus Zdravje Sedem dni brez Facebooka in to se je zgodilo

Medtem ko bi se verjetno večina odzvala burno in bi neznanca, prekritega s spalno vrečo, vrgla iz hiše, pa se je Pryor odzval čisto drugače. Odločil se je, da naredi nekaj fotografij in jih objavil na Facebooku, kjer je vse svoje prijatelje vprašal, ali kdo pozna njegovega neznanega gosta.

Facebook London Svet Facebook predstavil novost

Nato je potrepljal mladeniča po ramenu, mu dal skodelico za kave in mu dejal, naj si jo skuha sam, saj je brezplačno spanje že dobil. Izvedel je, da gre za študenta Louisa Coetzeja, ki je bil na bližnjem festivalu. Domov se je odpravil z avtobusom, vendar pa je kasneje spoznal, da avtobus pelje v napačno smer. Zato se je odločil, da se domov odpravi peš, po bližnjici skozi gozd in divjino. Tako je končal v Pryorjevi hiši. Lastnik je dejal, da je mladenič skromen in prijazen, kljub temu, da je prišel nenapovedan v njegovo hišo. Za konec sta skupaj za spomin naredila "selfija".

Snooze Novost Svet Na Facebooku boste po novem utišali nadležnega prijatelja
Komentarjev 3
  • erikkk 13:48 31.december 2017.

    V članku piše da mu je dal sodelico kave, potem pa mu rekel naj si jo skuha sam .. kako zdaj

  • perhan63 12:00 31.december 2017.

    mu dal skodelico za kave...ahahahah pisuni nepismeni