Prvič se je iz Avstralije oglasil tudi Đoković! Neverjetno, kaj je sporočil!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Končno se je oglasil tudi glavni akter sage.
Oglej si celoten članek

Najboljši teniški igralec sveta Novak Đoković se je prvič po začetku sage o vstopu v Avstralijo oglasil preko družbenih omrežij. Mnogi so pričakovali, da bo oizrazil svoje mnenje o celotni aferi ali vsaj sporočil, v kakšnem stanju trenutno je in kaj je moral pretrpeti, a je Đokovićevo sporočilo naravnost šokiralo množice.

Na Instagramu je namreč sledilcem zgolj zaželel srečen pravoslavni božič in se zahvalil za podporo. "Hvala ljudem po vsem svetu za neprestano podporo. Čutim jo in zelo cenim," je zapisal srbski igralec.

Vsi, ki so pričakovali, da bo Đoković s kakšno izmed objav še dodatno poizkusil podžgati ogenj, so bili tako precej razočarani, saj Srb preko socialnih omrežij ni postregel z ničemer "sočnim", njegove prve besede iz Avstralije pa niso imele veze z eno največjih športnih afer v zgodovini.

Đoković se namreč trenutno nahaja v Melbournu, kjer se je pritožil na odločitev avstralskih mejnih organov, da mu prekličejo vizo zaradi neveljavne zdravstvene izjeme za pogoj obveznega cepljenja, ki je zahtevan za vstop. Do zaslišanja na sodišču v ponedeljek ostaja v Avstraliji, v domovini in širši javnosti pa je njegov primer sprožil burne reakcije in proteste.

Tam spodaj Kolegi v bran Đokoviću, Avstralci deportirali Čehinjo Saga se nadaljuje "Đoković lahko odj**e!" Odgovor: "On je talec komunistov!" Besni odzivi Nadal se je zameril Srbom: "Tega ne bomo pozabili" "To je škandal!" Đokovićev brat razkril, kako so trpinčili Novaka Napovedal boj Srbija na nogah, Đokovićev oče na nož: "Sram naj vas bo! Novak, zdrži!" revež Največji škandali Novaka Đokovića: Zadetki sodnic, vpitje in grožnje navijačem Nadal: "Če bi Nole želel, bi lahko brez težav igral v Avstraliji" Še zadnje upanje Nole dobil prvo sodno bitko, za zdaj lahko ostane v Avstraliji Konec sage? Odločitev padla: Đokoviću prepovedali vstop v Avstralijo Nadaljevanje drame Đoković na letališču, ne spustijo ga v državo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 17:09 9. Januar 2022.

    glede na to, kako jih preverjajo, kot kriminalce, ce bi imeli igralci kaj samospostovanja, bi morali vsi spakirat domov, pa …

  • 13:50 9. Januar 2022.

    Ne vem zakaj je sploh hodil dol. Tip je svoje v tenisu že dokazal. Lepo bi rekel naj se avstralci …

  • Syn
    09:02 8. Januar 2022.

    Bravo Đokovič! Tip ima hrbtenico in svoj ponos. Tisti gnili komunistični otok spodaj pa naj kar hitro pozabi, ker to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.