Avto
180 ogledov

Šest prestižnih avtomobilov, a najboljši je le en

PRIMA test prestižnih limuzin Gašper Pirman, avtomobilizem.com
Tokrat smo se na zurnal24.si s še sedmimi drugimi vodilnimi slovenskimi mediji s področja avtomobilizma lotili temeljite primerjave šestih prestižnih avtomobilov. PRIMA prestižno limuzino srednjega razreda bomo razkrili sredi aprila. Še prej pa objavljamo prvi namig, katere avtomobile smo primerjali.

Kaj je PRIMA test? To so primerjalni testi vozil istega avtomobilskega segmenta, ki jih na zurnal24.si izvajamo še s sedmimi drugimi slovenskimi mediji: televizijsko oddajo Volan, časnikoma Dnevnik in Finance, avtomobilsko revijo Avto Fokus, vlogarjem Komotar Minuta in spletnima stranema Siol.Net in Avtomobilizem.com.

Tokratni test je tretji, v njem pa temeljito primerjamo vse parametre, ki so odločilni za slovenskega kupca avtomobila, od prostornosti, udobja, vozne dinamike, porabo goriva, multimedije, pa vse do cene in stroškov lastništva.

Do zdaj smo izvedli veliko primerjavo dveh avtomobilskih razredov, kompaktnih križancev B razreda in družinskih karavanov C razreda. Več o tem si lahko preberete na spodnjih povezavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice