Avto
5443 ogledov

To bo novi Škodin SUV

Škoda kamiq Škoda
Škoda je razkrila skice svojega prihodnjega malega SUV modela. Ime mu bo kamiq.

Pri Škodi so že začeli z razkrivanjem svoje pomembne novosti načrtovane za leto 2019. Mali SUV kamiq bo postregel z robustnim videzom, v Škodino bodočo paleto modelov pa prinaša nove oblikovne elemente. Med njimi so prvič videni žarometi, ki so razdeljeni v dva elementa, pri čemer so zgornji element dnevne luči. 

Avto Skrivnostna nova škoda

Suvovski videz poudarja široka in navpično postavljena mreža hladilnika, ki ima dvojni rob, kar je značilna oblikovalska poteza SUV-jev. Mreža hladilnika je zgoraj oblikovno prilagojena značilno izoblikovanim linijam pokro¬va motornega prostora. Terenski značaj poudarja robusten sprednji usmernik zraka srebrne barve.

Škoda kodiaq GT, kako nenavadno to zveni? Avto Škoda kodiaq GT, kako nenavadno to zveni?

Poleg nove oblike žarometov ima kamiq kot prvi Škodin model spredaj in zadaj dinamične smernike. Pokrov motorja je suvovsko dvignjen, boj z visokimi robniki v mestu pa napoveduje z večjim odmikom od tal in velikimi kolesi. Dodatno robustnost poudarja difuzor. 

Škoda kamiq | Avtor: Škoda Škoda

Škoda vision E koncept Avto Škoda v Ljubljani pokazala, kaj bo prodajala Slovencem

Zadaj so za Škodo značilne luči v obliki črke C. Zadnje luči imajo tako kot sprednji žarometi kristalaste forme. Kot prvi Škodin SUV v Evropi ima novi križanec na pokrovu prtljažnika namesto znanega Škodinega logotipa napis 'ŠKODA'.  

Škoda scala Avto Škoda končno slekla golfovega izzivalca

Svetovna premiera novega škode kamiqa bo na ženevskem avtomobilskem salonu v začetku marca.

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 13:29 30.januar 2019.

    Dober kštel samo škoda ,da je Škoda .