Avto
12 ogledov

Top Gear: vsi ali nobeden

Top gear Profimedias
James May in Richard Hammond nista želela niti slišati o načrtu BBC-ja, da bi oddajo Top Gear nadaljevali brez Jeremmyja Clarksona. Medtem se sovoditelja dolgočasita v brezposelnem stanju.

Po poročanju Mirrorja so na vrhu BBC-ja želeli uresničiti načrt, da bi preostale epizode za zdaj zamrznjene 22. sezone vseeno predvajali in sicer brez suspendiranega Jeremmyja Clarksona, ki je "na hladnem" po hudem sporu z enim od producentov. 

Vendar pa naj bi sovoditelja Richard Hammond in James May gladko zavrnila možnost, da bi sama vodila oddaje ob pomoči znanih gostov, pri čemer bi v oddajah uporabili vse doslej vnaprej posnete kadre. Vse torej kaže, da v primeru dokončnega odhoda Clarksona ne bi bilo veliko možnosti niti za nadaljevanje Top Geara z nadomestnim članom tria.

Medtem James May, ki se je takoj po izbruhu afere javno zavzel za svojega kolega, prek Twitterja sporoča, kaj počne doma. Med drugim je v brezdelju zamenjal vse pregorele sijalke po hiši, nabavil je nove vrečke za sesalec, ugotovil je tudi, da je lupljenje zelenjave lažje, če je prej namočena. "Resno, če ste tudi vi med nezaposlenimi, vso srečo. V resnici ni to niti malo zabavno," je zapisal v enem od sporočil na Twitterju.

Primerjali so ga s talentom pedofila

Clarkson pa je na drugi strani po poročanju britanskih medijev pričel odvetniško gonjo proti BBC-ju, potem ko ga je nekdo izmed vodstva medijske hiše primerjal z Jimmyjem Savilom, češ, da je na zunaj res "velik talent."  Savile, sicer desetletja zelo priljubljeni voditelj na BBC-ju, pomeni enega najhujših madežev v zgodovini hiše, potem ko se je šele po njegovi smrti odkrilo, da je bil v resnici pedofil, ki je zlorabljal otroke, sodelujoče v oddajah. Clarkson želi na vsak način odkriti avtorja teh besed in oprati svoje ime nespodobne primerjave.

Medtem se nadaljuje tudi preiskava glede spora in domnevnega fizičnega obračunavanja med Clarksonom in producentom Oisinom Tymonom. Na dan je prišlo, da naj bi May in Hammond planila na prijatelja in ga držala nazaj, da ni še večkrat udaril Tymona. May je sicer novinarjem sprva zatrjeval, da se spora sploh ne spomni, ker da je bil preveč pijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.