Kaj dogaja
1508 ogledov

Kam med prazničnimi dnevi

Darila božič
Praznične dni preživljamo v družbi najdražjih. Predstavljamo vam nekaj dogodkov, katerih se lahko skupaj udeležite.

Še do 23. decembra se lahko z vašimi otroci udeležite dogodkov v sklopu Čarobnega gozda na ljubljanskem Kongresnem trgu. Dogodki so brezplačni.

Paviljon Ljubljana Kongresni trg Do 23. decembra Kaj dogaja Čarobni gozd 2018

Na ljubljanskem Kongresnem trgu bodo potekali koncerti vsak dan od 26. decembra do 1. januarja od 20. uri. Med drugimi bodo nastopili Jan Plestenjak, Petar Grašo in Plavi Orkestar. Na Pogačarjevem trgu bodo od 25. do 30. decembra nastopali predstavniki narodno zabavne glasbe. Na Novem trgu pa potekajo koncerti že od 14. decembra. Koncerti se bodo vrstili vse do 25. decembra (izjema je 24. december).

veseli december v Ljubljani Med 15. in 30. 12. Kaj dogaja Praznični koncerti v Ljubljani

Z družino obiščite eno od živih jaslic po Sloveniji. Med najstarejše in najbolj prepoznavne štejemo žive jaslice v Postojnski jami. Na ogled pa so tudi drugod, npr. v Žiganji vasi pri Tržiču, v Svetem Antonu pri Kopru, na Vogrskem in Rečici ob Savinji. Ne zamudite tudi predstav božične zgodbe. Med najbolj zanimive lahko štejemo Božično zgodbo v ljubljanskem živalskem vrtu in Božično skrivnost v jami Pekel.

žive jaslice, dojenček Do 30. decembra Kaj dogaja Žive jaslice po Sloveniji

V Mariboru se boste lahko med 25. in 30. decembrom udeležili različnih koncertov na Trgu Leona Štuklja, mdr. bodo nastopili Lačni Franz, Tabu in Nude. Zimsko pravljico prirejajo tudi v Grajskem vrtu, kjer bodo prav tako potekali koncerti, in sicer ob 20.00 uri. Do 30. decembra bodo med drugimi nastopili Ekarti, Anzhe in Johnny & Tex Band.

Maribor December Kaj dogaja Čarobni december v Mariboru

Koncerte prirejajo tudi v sklopu Pravljičnega Celja. Do 27. decembra bodo na Glavnem trgu še nastopili mdr. Help! A Beatles Tribute, Celjski Dixieland in Rolling Train, na Krekovem trgu pa mdr. Kingston, Vigro in Crvena Jabuka.

Pravljično Celje December Kaj dogaja Pravljično Celje

26. decembra se lahko Vipavi udeležite tradicionalnega žegnanja konj, v Vipavi in okolici pa si boste lahko ogledali tudi več kot 100 jaslic, ki jih na ogled postavijo domačini. Jaslice so izdelane v različnih tehnikah in materialih (npr. keramika, les, volna, čipka in glina).

Vipava Lučke December Kaj dogaja Praznični dogodki v Vipavi
Komentarjev 1
  • Brianna_Macdougall 14:30 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com

Sorodne novice