Kaj dogaja
105 ogledov

Kam ta vikend

novoletna jelka lučke
Vikend preživite v znamenju umetnosti in prazničnega časa.

Izdelajte svojevrsten stenski koledar iz recikliranega materiala. Delavnica poteka v Kinu Šiška in je brezplačna. Namenjena je vsem kreativnim dušam, starejšim od 15 let. Število udeležencev je omejeno. Obvezne predhodne prijave.

škarje papir ustvarjanje 15. december Kaj dogaja Re:ciklarnica: Stenski koledarji

Udeležite mednarodni umetnostni sejem Art Metropolis v Mariboru. Gre za promocijo številnih domačih in tujih umetnikov ter nacionalno uveljavljanje sodobnih slovenskih in tudi mednarodnih vizualnih umetnosti.

Maribor 12. do 15. december Kaj dogaja ART METROPOLIS 2018

Obiščite Sejem starin v Domžalah in odkrijte prave zaklade. Potekal bo od 8. do 13. ure v prireditvenem prostoru pri tržnem prostoru v Domžalah.

Gramofonske plošče 15. december Kaj dogaja Sejem starin

Podajte se v čaroben podzemni svet Županove jame. Vsako soboto in nedeljo, v času božično-novoletnih počitnic od 22. decembra do 2. januarja pa vsak dan, bodo ob 15. uri vodeni ogledi, ko se boste lahko v podzemlje podali samo ob svetlobi naglavnih svetilk.

Županova jama Do 1. januarja Kaj dogaja Ogled Županove jame s svetilkami

Odpravite se s svojimi najmlajšimi na odprtje Ledenega kraljestva v Portorožu, ki bo v soboto, 15. decembra, ob 19.30. Obiskovalce bo glasbeno zabavala Neisha. drsanje drsalke do 6. januarja Kaj dogaja Ledeno kraljestvo

V Ljubljani se bo danes začel niz prazničnih koncertov. Na Novem trgu bodo ob 19. uri nastopili Balkan Boys. V soboto, 15. decembra, bo glasbe željne razveselil koncert Zale Smolnikar, v nedeljo, 16. decembra, pa bodo nastopili Big Max & Blues Jeans Band. Na Novem trgu se bodo koncerti vrstili tudi med tednom, na drugih prizoriščih (Pogačarjev trg, Kongresni trg) pa se bo niz koncertov začel 25. oz. 26. decembra.

veseli december v Ljubljani Med 15. in 30. 12. Kaj dogaja Praznični koncerti v Ljubljani
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.