Kaj dogaja
49 ogledov

Re:ciklarnica: Stenski koledarji

škarje papir ustvarjanje
Kino Šiška v soboto, 15. decembra, ob 14. uri pripravlja delavnico, kjer lahko izdelate svoj unikaten stenski koledar.

Na decembrski Re:ciklarnici bodo še zadnjič letos rezali, lepili, vrtali in sestavili čisto svoj stenski koledar. Pestro paleto odsluženih materialov – od papirja in blaga do tipkovnic in filmskega traku – boste s pomočjo različnih kreativnih prijemov spremenili v svojevrstne unikate, ki vas bodo spremljali skozi vse leto.

drsanje drsalke do 6. januarja Kaj dogaja Ledeno kraljestvo

Delavnica je brezplačna in je namenjena vsem kreativnim dušam, starejšim od 15 let. Število udeležencev je omejeno. Obvezne predhodne prijave na.

veseli december v Ljubljani Med 15. in 30. 12. Kaj dogaja Praznični koncerti v Ljubljani

Re:ciklarnica je serija ustvarjalnih delavnic recikliranja, ki jo Društvo GUMB pripravlja v Kinu Šiška že od leta 2012. V šestih letih in več kot 60 delavnicah se je Re:ciklarnica razvila v izobraževalni, ekološki in etični oblikovalski projekt. Ta po eni strani preizprašuje načine, na katere sodobna potrošniška družba ravna z viri in materiali, po drugi strani pa išče kreativne rešitve za stranske proizvode te žalostno razsipne porabe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice