Kaj dogaja
141 ogledov

Kam ta vikend

Rdeče vino Pixabay
Kaj se dogaja? Dobrodelnost, vino in gibanje na prostem.

Potopisni večer v Novi Gorici

V petek, 25. januarja, ob 18. uri bo v Novi Gorici potekal potopisni večer, kjer bo predstavljenih kar nekaj zanimivih destinacij – Gana, Moldavija, severna Nemčija in dolina Rena. Predavali bodo izkušeni vodniki, večer pa bodo organizatorji popestrili tudi s priročnimi nagradami.

Gana Kokrobite Beach 25. januar Kaj dogaja Potopisni večer: Gana, Moldavija, severna Nemčija in dolina Rena

Dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

Že štirinajstič kolesar Marko Baloh pripravlja dobrodelno kolesarjenje kot del priprav na RAAM 2019. V petek, 25. januarja, bo Baloh ob 12. uri začel 24-urni dobrodelni maraton, obiskovalci pa se mu lahko pridružijo kadarkoli, brez časovnih omejitev. Udeleženci za udeležbo potrebujejo le športno opremo in dobro voljo. Zbrana sredstva bodo namenjena humanitarni organizaciji Zveza prijateljev mladine Moste Polje.

Marko Baloh 25. in 26. januar Kaj dogaja 14. dobrodelno kolesarjenje z Markom Balohom

S cvičkom med vinogradi

V soboto, 26. januarja, turistično društvo Otočec že 25. vabi na pohod s cvičkom med vinogradi. Dolžina trase je približno 15 kilometrov, celotni pohod pa bo trajal šest do osem ur. Na trasi bodo pohodnike pričakale postojanke lokalnih društev, na katerih se lahko okrepčajo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka pa tudi degustacija domačega kruha, mesnin in peciva.

Cviček 26. januar Kaj dogaja 25. pohod S cvičkom med vinogradi

Ledena trofeja 2019

Na pravljičnem presihajočem jezeru Ledine v Ratečah se obeta prava hokejska senzacija. V soboto, 26. januarja, se bo na ledenem jezeru trlo ljubiteljskih in klubskih hokejistov, ki se bodo borili za en cilj – osvojitev Leden trofeje.

hokej gol 26. januar Kaj dogaja Ledena trofeja 2019

Brezplačne priprave na Ljubljanski maraton

Teka željni se bodo v soboto, 26. januarja, zbrali ob 8. uri zjutraj pri ljubljanskem Koseškem bajerju. Skupaj bodo v lahkotnem koraku pretekli približno 7 in 12 kilometrov, tekli bodo v dveh skupinah, se vmes tudi malo raztegnili, ogreli v ritmu aerobike in prebujali Ljubljano.


Volkswagen 23. Ljubljanski maraton 26. januar Kaj dogaja Zimski tek - brezplačne priprave na Ljubljanski maraton
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.