Magazin > Bizarno
2867 ogledov

Moški ji v zameno za družbo plačujejo bajne vsote

Char Borley
1/7
Profimedia
Moški ji plačujejo pravo bogastvo, da "igra" njihovo dekle.

Obsedeni so z njo, eden izmed njih celo tako zelo, da jo je vključil v oporoko, pravi nekdanje Playboyevo dekle Char Borley. 40-letnica je nedavno odkrila donosno tržno nišo, ki predstavlja kar 70 odstotkov njenega zaslužka, mesečno je to kar 50 tisoč britanskih funtov, kar je okoli 58 tisoč evrov. Moški jo najamejo, da je njihovo dekle za en dan, en teden ali celo en mesec in to le preko spleta.

"Kadarkoli mi lahko pišejo na zasebno številko, me pokličejo ali pa jim pošljem video vsebino. Številni si le želijo deliti z mano, kako je potekal njihov dan ali virtualne družbe. Za to dobim res dober denar," pove Char, ki je sicer osebna trenerka, a največ zasluži s tem, da moškim nudi izkušnjo "začasne spletne zveze". Odvisno od paketa, a za teden virtualne zveze po navadi računa 1000 funtov. Pravi, da je njen posel končno začela odobravati tudi 22-letna hčerka, ki ji celo pomaga pri fotografijah in urejanju profila na erotični spletni strani Only Fans. Priljubljena pa je tudi na Instagramu, kjer ima več kot pol milijona sledilcev. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice