Magazin > Bizarno
2975 ogledov

To je znani darovalec sperme, ima kar 65 bioloških otrok

Kyle Gordy
1/6
Profimedia
Pravi, da bo kariero profesionalnega darovalca sperme obesil na klin, saj si želi najti pravo ljubezen.

Profesionalni darovalec sperme 32-letni Kyle Gordy, ki je biološki oče vsaj 65 otrok, se je odločil opustiti to dejavnost in se posvetiti iskanju prave ljubezni. "Opustil bom darovanje, z izjemo za nekaj izbranih, saj se moram osredotočiti na to, da bom gradil odnose, ki nekaj pomenijo," je povedal Kyle, ki je svoj genetski material daroval preko svojega podjetja Be Pregnant now (Zanosi zdaj op. a.). 

Do nedavnega je bil sicer v razmerju z žensko, ki ji je pomagal zanositi, a sta se že po dveh mesecih zveze razšla. Težava je bila v tem, da se partnerka ni mogla sprijazniti s tem, da je še vedno darovalec. Sedaj pravi, da bi bil za pravo žensko, ki bo postala njegova žena in sprejela njegovo preteklost, pripravljen na kompromis. 

Nedavno je tudi razkril, da se je povsem odrekel spolnemu življenju, saj si želi, da bi bila sperma, ki jo donira nadvse kakovostna. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice