Magazin > Film & Glasba & TV
20316 ogledov

Bivša tekmovalka: "Letos najslabša Kmetija, kar jih je bilo"

kmetija2023 POP TV
Se strinjate?

Nekdanje tekmovalke Kmetije šov spremljajo s kavča. Nekatere so zelo kritične, druge malo manj, vse pa se strinjajo, da je težko soditi, če nisi tam. To so povedale ... 

Darja Tomažin:  "Manjka nekdo, ki bi malo pokomandiral"

"Spremljam, je drugače kot prejšnja leta, ni tako zanimivo. Sedaj je šla še Anja ven, ki je bila najbolj simpatična. Zelo malo kažejo, kaj delajo, po TV so same izjave, vsi pa vemo, da je treba te naloge narediti, kljub temu da so manj sposobni. Ni tako zanimivo, kot v času Jana ali Franca. Če bi pokazali, kako tam trpijo, bi bilo drugače, to pa ni Kmetija, kot je bila. Tudi jaz prevrtim, ker mi je dolgočasna. Manjka nekdo, ki bi malo pokomandiral in naredil vse bolj zanimivo. Je pa ena prednost letos. Bolj mi je všeč, ker ni tako agresivnega krega, ni vpitja, vsi kulturno svoje mnenje povedo, kar je lepše," pravi Darja Tomažin. 

darja tomažin | Avtor: POP TV POP TV

Darinka Košenina: "Najslabša Kmetija, kar jih je bilo"

"Kmetijo spremljam, a mi ni všeč, tudi v službi so tega mnenja, da je najslabša, kar jih je bilo. Premalo kažejo, kako se dela, kažejo samo, kako se kregajo. Gledam jo, ker ni drugega, ni pa zanimiva," je mnenja Darinka, ki je nastopala tudi v šovu Ljubezen po domače. 

darinka košenina | Avtor: PlanetTV PlanetTV

Aneta Andollini: "Marsikdo bi bil za psihoterapijo"

"Iskreno, malo pogledam, ko hčerka spremlja, a jaz to drugače gledam, ker sem to doživela. Mateja je na primer zelo podobna naši Maji. Morda ni slaba, a ima težke stvari za sabo. Tim je mlad, a mu primanjkuje izkušenj. Jaz nanje drugače gledam, ker pod pritiskom vsak drugače deluje. Letos veliko jokajo, a tudi to razumem, ker si tam res izoliran. Za Marcela pravijo, da nima spoštovanja do žensk, vendar je povedal, da ima za sabo slabo izkušnjo. Jaz to gledam brez obsojanja, marsikdo bi bil za psihoterapijo, a tega ne rečem slabšalno. Nihče ne ve, kaj nekdo nosi iz preteklosti. Preveč resno jemljejo Kmetijo, to je igra, šov," pravi izkušena resničnostna zvezdnica Aneta Andollni. 

aneta andollini | Avtor: Voyo Voyo

Karin Lipovnik: "Nekaj novega, zanimivo"

"Je zanimiva. Malo delajo, malo se kregajo, a so glede dela zelo pridni. Vedelo se je, da se bodo kregali, saj sta dve ločeni družini. Kot pri nas. So pa bolj pridni, dolgočasni se mi ne zdijo, je pa vedno tako, da so eni glasni, drugi tihi. Motilo me je, da so bili nekateri že prvi teden v ospredju, nato pa rep med noge. Žal pa mi je za oba novinarja. Če bi se malo potuhnila, bi dlje ostala v šovu. Škoda, ker drugim nista predstavljala konkurence. Drugače pa fajn scenarij, nekaj novega, zanimivo," pa je mnenja Karin, ki je na Kmetiji tekmovala dvakrat. 

kmetija2021, Karin Lipovnik | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 14:54 15.oktober 2023.

    To gleda samo še a.h.f.

  • Ender3 11:45 15.oktober 2023.

    Ukinit in prepovedat snemanja ta, POptv resničnostna sranja..

Sorodne novice