Magazin > Film & Glasba & TV
8689 ogledov

Kmetija: Vroča Sara podala obetajočo napoved, fantje se že šopirijo okoli!

Sara Rutar Voyo/ zurnal24.si
V kopalkah privabljala poglede, Tanji pa zaupala, da je njena zveza na preizkušnji …

Sara se je Tanji v kuhinji odprla in priznala, da v njeni zvezi ne cvetijo le rožice. Razkrila je, da se doma podzavestno omejuje in da se v šovu ne misli. "Ne bom se tukaj omejevala, ker se omejujem doma, za določene stvari. Če ne zavestno, pa podzavestno," je povedala Sara, Tanja pa je na to pripomnila: "Da, to se vsi, veš."

Sara je kasneje tudi pojasnila, zakaj o svoji zvezi razmišlja na tak način. "Doma imam partnerja, fanta, s katerim sva skupaj že dolgo časa. Seveda so v vsaki zvezi vzponi in padci. Trenutno sem tukaj, njemu to mogoče ni bilo najbolj pogodu, po drugi strani pa me razume, zakaj sem se tako odločila. Jaz vedno pravim, da če me ima zadosti rad, me bo podpiral, če pa ljubezen ni dovolj močna, da gre čez take izzive, greva lahko vsak svojo pot še vedno," je bila iskrena.

Le kaj je mislila s tem, da se ne bo omejevala? Sotekmovalci jo namreč več kot očitno ne zanimajo. Ko je svoje telo v kopalkah nastavljala soncu, sta se Denis in Rene na vsak način trudila za njeno pozornost, a se jima je seksi Primorka le smejala in ju označila za "pavijana, ki se gonita."

kmetija | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 1
Sorodne novice