Magazin > Film & Glasba & TV
868 ogledov

Komedija tega poletja, ob kateri se boste od smeha preznojili!

stuber
1/4
Stuber: Dvija vožnja. To vožnjo morate videti.

Stu (komik Kumail Nanjiani) je zgovoren, olikan in previden milenijec, zaposlen v trgovini s športno opremo, dodaten denar pa si služi kot voznik Uberja. Pripravljen je narediti vse, da si pridobi oceno vožnje s petimi zvezdicami, saj nujno potrebuje denar za financiranje posla svoje prijateljice, v katero je noro zaljubljen.

Vic Manning (Dave Bautista) je alfa detektiv v svojih srednjih letih. Je ločen in ponovno poročen s svojo službo ter z izredno pomanjkljivim odnosom s svojo hčerko Nicole. Alergičen na pogovore in tehnologijo je Vic hitre jeze in izredno neučakan – vse, kar pričakuješ od dobrega policaja, kajne?

Nekega dne, potem ko mu z lasarjem operirajo oči, da bi videl bolje, Vic prejme namig o prekupčevalcu drog, ki je pred leti umoril njegovega partnerja. Na žalost tisti dan Vic prekupčevalca zaradi operacije oči nikakor ne bi uspel ujeti – ne bi ga niti videl, tudi če bi stal tik pred njim. Seveda posledično ne more voziti avta, zato pokliče Uber. Uganite, kdo sprejme njegov klic? Nihče drug kot Stu.

Vprašanje je, ali si lahko ta dva tako zelo različna moška v miru delita Nissan Leaf, medtem ko lovita preprodajalca drog in morilca po ulicah Los Angelesa? Vse, kar vemo je, da ta kombinacija prinaša obilico zabave, smeha, izvirnih dialogov in ogromno eksplozij!

Film je že v kinih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.