Magazin > Film & Glasba & TV
8828 ogledov

Lara iz Bara: "Mogoče sem zaigrala tudi telovadbo med rjuhami z Žigo"

Lara Novak Planet TV
To je Larina resnica o vsem, kar se je dogajalo v Baru ...

Kako bi opisali svojo izkušnjo z Barom?
Moja izkušnja je zelo slaba, res je, da nikoli nisem spremljala resničnostnih šovov, za to se nisem dobro pripravila na to, kar se je dogajalo. Sedaj, ko vem, kaj resničnostni šov je, te izkušnje ne bi ponovila.

Zakaj se niste razumeli z Noemi, Saro in Katarino? Kdaj točno se je skrhal vaš odnos?
Tega še sama ne znam povedati, trajalo je zelo dolgo, mislim pa, da je bil glavni razlog zavist, ker sem bila priljubljena, delavna in ker sem se tako popravila od prvega tedna dalje, da mi tega enostavno niso tega privoščila. Nad mano so konstantno izvajale psihično nasilje, pred katerim se nisem mogla umakniti. 24 ur na dan si z njimi in ti enostavno prekipi. Ko so se dotaknile teme, šoka izpred treh mescev, ko je hudo zbolel moj oče, česar še nisem prebolela, mi je enostavno počil film. Se mi pa zdi psihično nasilje veliko hujše od tega, da nekdo znori, prevrne mizo in pove, kar si misli.

Koga ste pozdravili med izletom?
Dobrega prijatelja od moje mami, ki je znana osebnost.

Je tudi vaša mama znana osebnost?
Ne.

Zakaj so vam sotekmovalke očitale, da imate veze s produkcijo?
Nekaj so si izmislile, da bi iskale prepir. Želele so, da padem ven. Enostavno so me želele sprovocirati, ker vedo, da sem nagle jeze. 
 

V  včerajšnji oddaji ste rekli, da ne vedo "koga imate za sabo", koga imate za sabo?
S tem sem mislila na svoje starše, družino in prijatelje, ki me imajo radi, ki me podpirajo in mi ne bi obrnili hrbta.

Zakaj sta se sprli z Jasmino? Ste res rekli, da si je zaslužila zlorabo?
Ne, za to sem prvič slišala, ko je to prišlo v javnost. Ženska je imela 24 ur časa, da si nekaj izmisli in opraviči svoje dejanje. Zlagala se je. Začelo se je, ko me je Sara provocirala, da imam veze s produkcijo, jaz pa sem se ji samo nasmihala. Ker mi ni prišla do živega, je začela jokati. V tistem je prišla Jasmina, ki me ni spustila k njej, mi zagrozila, češ, moje Sare ne boš zajeb***** in me dvakrat udarila. Po desetih minutah je prišla na vrt in me še tam dvakrat udarila. Ko jo je produkcija zvlekla ven, je bila v grozljivem stanju, tolkla in brcala je po železnih vratih ter vpila. Mislim, da si je takrat zlomila prst na nogi.  
 

lara novak, jasmina Pretep v Baru Magazin Pretep v Baru: Lara zaradi Jasmininih udarcev z rešilnim vozilom v bolnišnico
 

Zakaj je včerajšnji prepir s Katarina šel tako daleč? Je bil kriv alkohol?
Psihično nasilje zadnjih 10 dni. Zmerjale so me, se mi smejale, ko so včeraj omenile temo, ki me najbolj boli, pa mi je počil film. Prav videlo se je, kako je bila Katarina vesela, da ji je uspelo, da me je spravila ven. Žal mi je, da tega psihičnega nasilja niso pokazali, ker so si ljudje o meni ustvarili sliko, ki ni realna. A se ne sekiram za druge, važno, da moji vedno, kdo sem. 

Ste si porezali roko?
Res je, v roko sem prijela vinski kozarec in da ga ne bi razbila na Katarini, toliko samokontrole sem še premogla, sem ga razbila ob mizo. Dobro sem se porezala in si poškodovala prst, a bolje, da sem sebe, kot Katarino. 

bar_2018 kakšni posnetki! Magazin Bar: Lara po napadu na Katarino zapustila šov

Kaj čutite do Žige in kaj do tistega drugega fanta, ki vas je obiskal v baru? Zakaj Žigu niste povedali, da vas zunaj nekdo čaka? Ste se z Žigom že slišali?
Zunaj me ni nihče čakal. Z Žigo sva v dobrem odnosu, nadaljujeva kot prijatelja. Ko sem prišla ven, me je poklical in povabil na večerjo. Seveda bova šla in se pogovorila, če se bo kaj razpletlo, bomo pa videli. Ničesar ne izključujem. 

Pred vstopom v Bar ste povedali, da imate za sabo težko vezo? Kaj se je dogajalo?
Šest let sem bila z bivšim fantom, ki ga ni vredno omenjati. Ta razhod me je zelo zaznamoval, saj sem upala, da bova skupaj celo življenje, a se ni izšlo. 

Kakšni so načrti za naprej?
Trenutno si želim končati šolo, ki je zaradi te zveze nisem, manjka mi še nekaj izpitov in matura, nato pa se želim vpisati na faks. S tekmovalci ne bom ohranila nobenega stika, le z ljudmi, ki sem jih spoznala v šovu, a niso bili del šova. Dobila sem veliko potrditev, da sem super punca in da mi čestitajo, da sem zdržala s takimi sotekmovalkami. Srečna sem, da sem doma, kjer imam vse, kar potrebujem. Zelo sem spremenila mišljenje, prej sem si želela denarja in slave, zdaj pa mi je važno le to, da sem s svojo družino, ki me ima rada. Naj povem še to, da bi lahko dobila oskarja za glavno ali pa vsaj stransko vlogo, pa naj si to vsak sam razloži.

Kaj to pomeni, da ste zaigrali tudi seks z Žigo?
Mogoče tudi malo. Bi pa samo še dodala, da navijam za Mateja, ki je zelo v redu fant in vesela sem, da sem ga spoznala. A če želi zmagati, se bo mogel odmakniti od Noemi, ki zaradi svojega obnašanja pri gledalcih ni preveč priljubljena. 

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.