Magazin > Film & Glasba & TV
4292 ogledov

Planetova zvezda se že več let sooča z zelo težko življenjsko preizkušnjo

Večerja za 5: Na deželi, Marjeta Planet TV
Kljub težki situaciji nad življenjem ne obupuje.

V ponedeljek se je na Planet TV začel nov resničnostni šov Večerja za 5: Na deželi. V ospredju nove oddaje bodo druženje, zabava, lokalni recepti in lokalne sestavine. V prvem tednu bomo spoznali, kako je vse našteto videti v Dobu z okolico. Vsak večer bo kuhal eden izmed petih udeležencev, ki tokrat niso zvezdniki, kot so bili v oddaji Riba, raca, rak, so pa poznani v svojem okolišu. Drugi ga bodo ocenjevali, konec tedna pa bomo videli, kdo se je najbolj izkazal.

Včeraj je v šovu svoje kulinarične spretnosti pokazala 50-letna Marjeta. Marjeta je gospodinja in kmetica, ki rada vrtnari in hodi v gore, največ pa ji pomeni družina.  Zanjo je težka življenjska preizkušnja, skrbi za nepokretnega moža, ki se že 16 let bori z multiplo sklerozo. Pri tem ji ob strani stojijo in pomagajo vsi trije otroci. Nov zagon v življenju pa ji daje to, da je babica. Nadeja se zmage, saj bo za recept uporabila babičino jed. S svojo večerjo je navdušila. Od 40 možnih točk jih je prejela kar 38.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice