Magazin > VIP
15186 ogledov

Zato zmagovalec Exatlona še ni dobil nagrade

exatlon Planet TV
Denarne nagrade še ni dobil.

Na uho nam je prišlo, da zmagovalec resničnostnega šova Exatlon Slovenija 2022 Marko Špiler od Planet TV še vedno ni prejel glavne denarne nagrade, zmagovalka šova Katarina Siročič pa naj bi jo že prejela. Z zmago, ki sta si jo decembra priborila v Dominikanski republiki, si je vsak prislužil 50 tisoč evrov, ko se odšteje še davek, bi vsak moral dobiti okoli 37 tisočakov. 

Zmagovalka Exatlona Slovenija 2021 Marjanca Polutnik, kot je povedala za Žurnal24, je glavno denarno nagrado in dnevnice za udeležbo v šovu dobila izplačano hitro, v roku enega do dveh mesecev, kje se je zataknilo tokrat? "Eden od zmagovalcev je nagrado že prejel, pri drugem pa se je nekoliko zavleklo zaradi pridobivanja podatkov za izplačilo," je za Žurnal24 povedala tiskovna predstavnica Planet TV. 

Marko Špiler bo tako že kmalu lahko izpolnil obljubo, ki jo je dal sotekmovalcem ob zmagi, ko jih je povabil na jadranje od Sukošana do Kornatov. To se bo zgodilo septembra, eden od skiperjev bo tudi Marko, povabil pa bo vseh 12 finalistov plus druge, ki se bodo želeli pridružiti. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice